Ekonomika
CIZEK
0
Přesně tak, EU může jít někam! Do automobilovýho průmyslu nemá co kecat. A vzhledem k článku, jsem rád že továrnu nezavřeli, jelikož prestiž Jagů se ještě stále cení. :yes:
Přejít do diskuze
Typickej obrázek - majitel fóbie zavidí těm, co maj na pořádný auto :-! Já bych spíš zrušil EU a veškerý emisní předpisy pro auta včetně katalizátorů! Správný auto má dvojciferou spotřebu a se*e na bursíkovce a žabičkáře >😒] >😒]
Tak potom uz vobec nechapem naco sa tu vyjadrujes k Jaguaru alebo Land Roveru, ked to nebolo ani jedno z nich..
Na druhu stranu, ak patris k takym "odbornikom" aki opravuju Jaguare v nasom miestnom zastupeni, tak potom sa necudujem, ze nane nadavas. Ono je to tazke ked tester rozprava po anglicky a zapotim sa, uz ked mam v motore najst sviecky, nie to este diagnostikovat a hlavne opravit nejaku zavadu, ze? 😉
Na druhu stranu, ak patris k takym "odbornikom" aki opravuju Jaguare v nasom miestnom zastupeni, tak potom sa necudujem, ze nane nadavas. Ono je to tazke ked tester rozprava po anglicky a zapotim sa, uz ked mam v motore najst sviecky, nie to este diagnostikovat a hlavne opravit nejaku zavadu, ze? 😉
petrumr
ve čtvrtek jsem jednoho opravoval na D1-to není jenom o penězích,i čas jsou peníze 😄 A proto vím,proč se i čínským angličákům říká angličák 😄
Ty vlastnis nejaky "anglicak"?
Ak ano, tak si mal na servisne naklady mysliet pred kupou... 😉
Ak nie, tak neviem co ta trapi ekonomicka sebevrazda majitelov "anglicakov"
Ak ano, tak si mal na servisne naklady mysliet pred kupou... 😉
Ak nie, tak neviem co ta trapi ekonomicka sebevrazda majitelov "anglicakov"
petrumr
ty jako chceš říct,že ty jezdíš ekonomickým vozem,jednoho forda máme a trochu se za něho stydím.Co chybí fabce vůči jaguaru,polož si otázku,umí takový auto jet vůbec po městě,není to spíše na dálnicu?Už některý škodovky nejsou vhodný do města,tak jakápak zášť?
petrumr
oprava čehokoliv na angličáku je ekonomická sebevražda.Plný bazary a pohled na technický lahůdky podvozku to púlně potvrzuje
Mám trochu obavu, aby Jag nepřestřelil a tenhle krok naopak nevedl k novým ekonomickým problémům. Zatím se zdá, že společnost vedou rozumní lidé a že dokáží držet správný kurs. :yes:
Dnes mám dobrou náladu a tak se i po ránu rád zasměju... >😁
Ale jinak seš pěkný... pako. Nevím, co je na Jaguaru neekonomické, ovšem na takovéhle pokusy o výstřel jsme tu už zvyklí, takže mě taková reakce nijak zvlášť nepřekvapuje.
Ale jinak seš pěkný... pako. Nevím, co je na Jaguaru neekonomické, ovšem na takovéhle pokusy o výstřel jsme tu už zvyklí, takže mě taková reakce nijak zvlášť nepřekvapuje.
Kouknul jsem se čím jezdíš a pochopil jsem tvou zášť. EU ať si trhne nohou a Jaguarum a LR přeji co nejlepší prodeje.