Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
Rysguf.
Na uvod - suhlasim s ozawasan-om, tie hviezdicky neodrazaju skutocnu uroven bezpecnosti vozidla, ale bezpecnosti celeho sveta a na ten vacsina ludi aj tak kasle.
Amarok obstal vyborne, pretoze posadku ochranil na 1, a ruku na srdce, poculi ste o niekom kto mal detsku autosedacku na zadnych miestach v pickupe? Nie? Ani ja.
A teraz prosba - NETUSITE NIEKTO CENY AMAROKU v CR ci SR? Alebo aspon datum prichodu na trh...
Amarok obstal vyborne, pretoze posadku ochranil na 1, a ruku na srdce, poculi ste o niekom kto mal detsku autosedacku na zadnych miestach v pickupe? Nie? Ani ja.
A teraz prosba - NETUSITE NIEKTO CENY AMAROKU v CR ci SR? Alebo aspon datum prichodu na trh...
to netuším, ale ceny se dost dají odtušit z Německa - jukni na autoscout.de nebo rovnou na vw web - je tam konfigurátor - alespoň si myslím, že jsem ho tam viděl...
[odkaz]
[odkaz]
A poniektore strany maju tych minci podstatne viac! 😄
(sorry malo ist o stupen vyssie)
OT: Rad bych videl nekdy crash test s figurinou ´americana´ Nevim, kolik procent lidi ma postavu, jako tady figurina. To by bylo hvezd..Nebo take urcit, ktera auta jsou bezpecnejsi pro male a pro velke lidi.
Jenže to je zcela neprůchozí řešení.