Novinky
Zatial vyzera velmi pekne, ale uvidime ked ju uplne odmaskuju, tie hladke linije mi skor pripominaju fiat.
Z toho mála na fotkách je vidět, že minimálně čumák a zadní boky budou podobné Venze (3.p. od Venga (y?)).
Ona Venga je vlastně MPV na podvozku Cee´da akorát, že čas a výměna designérů nezachovalo původní (Kováczův) styl (zcela). A nyní se vlastně (jak vidno - chválím za postřeh) naváže na prvky Vengy (design Giuliano). A "C" sloupek typuji na repete prvního bočního okénka - tedy do špičky (čili poslední okno bude trojúhelník). Avšak - nejvíce jsem zvědav na SW, jak už jsem tu někde psal.
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
zdravy rozum
Nelez za volant, bude haváriek menej. :-!
zdravy rozum
Nezlob se na mě, zdravý rozume, ale tvůj příspěvek hraničí se zdravým rozumem. Mě se zdá, že máš nějakou špatnou zkušenost s šikmým čelním sklem. Já si naopak hodně sklopené sklo v našich autech nemůžu vynachválit. 😉
Najdi si pár "výtvorů" od tohodle nicku a pochopíš, že diskutovat s ním opravdu nemá cenu - podle vyjadřování Alzheimer v rané fázi, uvidíme, kam postoupí za pár měsíců, jde to (pro některé bohužel) - dost rychle. V tonmto případě bych to ale uvítal.
Ach tak. Já pod články moc nechodím, tohle mě praštilo do očí. Je jasné, že sem občas přispívají jedinci s úsudkem ne zrovna nejbystřejším.... 😉
zdravy rozum
zdravy rozum
zdravy rozum
Tak nevim, ale na zahranicnich webech se casto pise, ze pod timhle maskovanim je nove Rio. Takze je otazka, kdo ma pravdu? 😄
Je vsak pravda, ze tohle je velmi vzdalene te skice Ria, kterou Kia uvolnila.
Je vsak pravda, ze tohle je velmi vzdalene te skice Ria, kterou Kia uvolnila.
sportage je takisto neskutocny :yes😒br />
mame sa na co tesit
nerozumiem tvojej odpovedi,
cim skor novy Ceed pride tym predsa lepsie
Súčasný passat samotná automobilka označuje za novú generáciu..že to nie je úplne kóšer vieme..mohli ísť skorej do faceliftu, ale predaje šli dobre a tak sa rozhodli, že fl odložia a potom to prekopú o čosi viac a predajú ako novú generáciu.
Je viacero postupov ale všetky majú za účel jedno- nie páči/nepáči alebo potrebuje/nepotrebuje nový xicht..v skutočnosti ide o to, aby už na 3-4 ročnom aute bolo vidno, že nie je aktuálne a aby sa tým otvoril dôvod na nákup nového