Novinky
A nejhorší řidiči jezdí v ... [odkaz]
Takze Pierro, white label, Dinar sú tí zlí... a potlesk pre Klaudia, jurajosa ci kuka... >😁
U Klaudia a Kuka je to jednoduché - nebourají bo jim to furt stojí na okraji silnice >😒]
Tak pozor, Dinar už pár měsíců patří mezi ty relativně hodnější. 😉
Zajímavý je to s těma regionama - mně přijde, že auta z Vysočiny se po silnicích pohybují docela nebezpečně. Ale možná nezpůsobují nehody, jen se motají ostatním do cesty...
A kdy přijdou tyhle aj. motory do škodovek? Např 1,2TSI a 1,6 TDI CR už mělo být i ve fabce. Naopak Yeti měl začínat na 1.4TSI, to by podle mě bylo rozumný, ale...jak tady omílá staále dokola jeden pisálek, "VW ví nejlépe co dělá a je to vždy to nej správnější rozhodnutí" 8-s 😢 ;-\
1) Mezi jednickou a dvojkou je velka dira a prvnich par dnu mi to zdechlo nekolikrat denne na dvojku (Fiat mi dodneska zdechava na jednicku, Peugeot nic, v pohode)
2) Spotreba je vysoka. O spotrebe 1.9 TDI si tohle muze nechat jen zdat. Jak Fiat (1.6 JTD 88kW) tak Peugeot (1.6 HDi 80 kW) si vezmou o dobry litr mene. Tohle je zatim to nejvetsi zklamani. Tam kde dam na okruhu mene nez 4.5 l/100km jak s Fiatem tak s Peugeotem, si tohle rika zatim 5.7 l/100 km 😒 Mozna jen syrovy motor, ale Fiat ma najeto taky jenom 9500 km.
3) Slabota - jak Fiat tak Peugeot jedou viditelne lip. Pravda Fiat ma 88kW and Peugeot sestistupnovou prevodovku, ale tohle je jasne slabsi nez stara 1.9 TDI. Mam pocit ze je to spis 66kW nez 77kW. Do 2200 otacek to nejede, do kopce to zpomaluje i na ctverku
Dejte vedet jestli je to jen muj kousek, celkem mne to stve, zejmena kdy ten Peugeot 308 SW je hezci, prostornejsi,o hodne tissi a vubec lepe navrzene auto a ja blbec jsem se ho vzdal kvuli nove Oktavce