Ekonomika
Mercedes-Benz C: Naftový základ stále pod 800 tisíc Kč, nový čtyřválec místo šestiválce v C 230
8 komentářů
Místo spekulací si to běž vyzkoušet.
Já jsem v pátek zkoušel GLK 220 CDI a bylo to tak neskutečně utlumené, že jsi o motoru nevěděl.
Já jsem v pátek zkoušel GLK 220 CDI a bylo to tak neskutečně utlumené, že jsi o motoru nevěděl.
Děkujeme za upozornění, už je to opraveno. Správný byl samozřejmě údaj uvedený v textu.
Já vím, s jakým automatem je Laguna Coupé - s pomalým 😄
Měl jsem to potěšení ji s 3.5 V6 řídit a automat je jediné, co mě na tom autě opravdu štvalo (všechno ostatní je IMHO skvělé!). Motor 2.0 turbo benzín s manuálem bude určitě lepší volba.
Ono vůbec silnějších benzínů s manuálem ubývá, takový Peugeot a Citroën už na ně kašlou úplně... 😒 :no:
Měl jsem to potěšení ji s 3.5 V6 řídit a automat je jediné, co mě na tom autě opravdu štvalo (všechno ostatní je IMHO skvělé!). Motor 2.0 turbo benzín s manuálem bude určitě lepší volba.
Ono vůbec silnějších benzínů s manuálem ubývá, takový Peugeot a Citroën už na ně kašlou úplně... 😒 :no:
Trochu otočím téma neprémiovým směrem. Laguna coupé 3,5 V6 je taky pouze s automatem a to ještě s bůh ví jakým... i v tomto případě je to velká škoda. Né snad, že by Laguna měla sportovní ambice to určitě ne, ale manuál by se určitě prodával lépe. K naftovému čtyřválci v Mercedesu bylo dost řečeno myslím v jednom dílu roadlooku a pokud mě pamět neklame byl hodnocen celkem kladně. To ale nemění nic na tom, že čtyřválec v Mercedesu a to ještě ke všemu diesel budí rozpaky. ;-\
1.8 -250 kw ??? neverím. . .
samozrejme,dalby sa nasymenzovat motor aj najviac,ale neverim
seriove C-čko so 4valcovym turbo benzinom 1.8 250 kw nema,preklep,asi >😁
samozrejme,dalby sa nasymenzovat motor aj najviac,ale neverim
seriove C-čko so 4valcovym turbo benzinom 1.8 250 kw nema,preklep,asi >😁
Nahradit šestiválec přeplňovaným čtyřválcem je v dnešní době moderní a celkem bych proti tomu nic neměl, vlastně bych Mercedes spíš pochválil. Ale proč se 250 CGI nenabízí s manuálem? 😒 To vidím jako vysloveně promarněnou příležitost pro lehce sportovně založené řidiče, které by právě lehčí C 250 CGI (oproti C 300) mohl lákat...
A když už jde řeč o C 300, proč zmizel z nabídky 4Matic? Třeba se objeví později, ale i dočasné ochuzení nabídky mi přijde jako chyba.
Cena C 200 CDi je zajímavá, ale takový motor mi do Mercedesu přijde jako krajně nešťastná volba, nevěřím že by naftový čtyřválec mohl být dostatečně kultivovaný, hlavně zastudena...
A když už jde řeč o C 300, proč zmizel z nabídky 4Matic? Třeba se objeví později, ale i dočasné ochuzení nabídky mi přijde jako chyba.
Cena C 200 CDi je zajímavá, ale takový motor mi do Mercedesu přijde jako krajně nešťastná volba, nevěřím že by naftový čtyřválec mohl být dostatečně kultivovaný, hlavně zastudena...
Děkuji...