Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz testuje nové SUV ML (W166) v ulicích Prahy (nové foto)

25 komentářů

Lukas00
potkal, minulej tejden na Jiráskovo mostě směrem do centra...bohužel, sem neměl po ruce čim ho vyfotit.

JInak pokud chcete ho vyfotit pořádně, tak si na něj počkejte u Dospěla v Hostivicích, denně tam ty auta parkujou u něj v garážích, takže dříve či později musí vyjet >😁
Beekey
Tiez som to auto videl, asi vcera. Mam aj fotku, ale zial som stihol iba jednu a to z dost blbej pozicie... 😄
britas1
tak mě napadá.......co bude až ho zastaví naši strážníci s tím že má čímsi zakrytý svítilny..... >😒]
Lukas00
to neřeš, vsadim bity, že má povolení a světla svítí natolik, aby přes den moh jezdit.
britas1
Jasně, já si nemyslim, že by to němci neměli promyšlený, spíš mě tak z legrace napadlo jestli to promyslej i ti dopraváci...aby mu pak nepřekontrolovali i lékárničku a resuscitační roušku.... 😉
Tak mě napadá...jestli je to auto homologovaný...když se ještě testuje....a tedy jestli má technickej prukaz....no asi ano, ale už vidim ty protáhlý obličeje policajtů 😄
ZoomZoom
pokud to bude mít tuto značku [odkaz] str.17
tak to nikdo ze složek "rabovat a pálit" účelově stavět nebude 😉
britas1
pane jo, o takových značkách sem neměl ani ponětí že existujou. Ale ten MB má RZ z Frankfurtu..což ale zároven znamená, že musí mít technický prukaz, takže sem si vlastně odpověděl sám 😄
blowiik
Jojo už jsem ho potkal, ale vždy nepřipraven...dneska strávim za volantem v praze velkou část dne, tak doufám, že se mi podaří vycvaknout nějakou kvalitní foto... ideálně i interiéru
Lukas00
pišu to sem naposled >😁

pokud chceš pěknou fotku, jed k Dopělovi do Hostivic, tam ho načapáš 110%
😄
blowiik
no jo, nato někde čekat bohužel nemám čas...😊
Mr.Murphy_
Ferrari se testuje na písku a ledu, nové ML v Praze.... co už 😉
Blue Sun
No co... testují tam, kde bude nejvíce jezdit. Městské autíčko pro paničky.
iudex
Trefa. :yes:
CHerokee
No nevím, ženské u MB kupují A + B třídu, které už umí i samy zaparkovat. Donedávna kupovaly i SLK, to nové už ale ženské tvary nemá.
zlysoused
To by ses divil, kolik ženských sedlá velká SUV. 😉
CHerokee
Ale asi jo, když koukám kolem sebe, ale ne zrovna často MB ML. To už by bylo fakt jen pro bohaté paničky.
Š!mon
Můžu potrvdit.V Ostravě každé druhé SUV řídí žena.Já znám 3 a všechny jezdí v RRS. 😄
MAP2009
I nové SLK mě přijde jako typické ženské auto.
cuoresportivo
Hranatá vnější zpětná zrcátka se specificky integrovanými směrovkami sestavenými ze světelných diod. U Mercedesu je to úžasná designová věc, před lety u "stodvácy" tzv. "sloním uchům" nikdo nemohl přijít na jméno.
abacus
Myslíš že ich mala takéto?[odkaz]
Ricardo
Současný zrcátka Mercedesu jsou nejhezčí v jeho historii a snad nejhezčí, co se aktuálně vyrábí.
positivemind
Na Holešovicích na Benzině dnes ze zakrytého trucku vytahovali Oktávii, Roomstera a asi Fábii - celé obalené v bílé plachtě. Chtěl jsem to vyfotit, ale pobíhala tam ochranka a nedostal jsem šanci... přeložili je na odtahovky a tradá pryč.

Co to bylo?
MAP2009
Krádež tří vozů?
Navtech
Testuje se testuje, jenže u krále je celkem fuk, co na to v kravíně, co hošani? 😉
tomra
Prosim vsechny ty kdo nataci foti apod. Rozmazte SPZ ... ridici se temhle fotkam nevyvaruji ale kdyz se to pak objevi v clanku, tak jsou z toho akorat problemy a vysvetlovani ...