Novinky
MAP2009
0
Krádež tří vozů?
Přejít do diskuze
Prosim vsechny ty kdo nataci foti apod. Rozmazte SPZ ... ridici se temhle fotkam nevyvaruji ale kdyz se to pak objevi v clanku, tak jsou z toho akorat problemy a vysvetlovani ...
Současný zrcátka Mercedesu jsou nejhezčí v jeho historii a snad nejhezčí, co se aktuálně vyrábí.
Tiez som to auto videl, asi vcera. Mam aj fotku, ale zial som stihol iba jednu a to z dost blbej pozicie... 😄
Na Holešovicích na Benzině dnes ze zakrytého trucku vytahovali Oktávii, Roomstera a asi Fábii - celé obalené v bílé plachtě. Chtěl jsem to vyfotit, ale pobíhala tam ochranka a nedostal jsem šanci... přeložili je na odtahovky a tradá pryč.
Co to bylo?
Co to bylo?
Ale asi jo, když koukám kolem sebe, ale ne zrovna často MB ML. To už by bylo fakt jen pro bohaté paničky.
Hranatá vnější zpětná zrcátka se specificky integrovanými směrovkami sestavenými ze světelných diod. U Mercedesu je to úžasná designová věc, před lety u "stodvácy" tzv. "sloním uchům" nikdo nemohl přijít na jméno.
No nevím, ženské u MB kupují A + B třídu, které už umí i samy zaparkovat. Donedávna kupovaly i SLK, to nové už ale ženské tvary nemá.
pane jo, o takových značkách sem neměl ani ponětí že existujou. Ale ten MB má RZ z Frankfurtu..což ale zároven znamená, že musí mít technický prukaz, takže sem si vlastně odpověděl sám 😄
pokud to bude mít tuto značku [odkaz] str.17
tak to nikdo ze složek "rabovat a pálit" účelově stavět nebude 😉
tak to nikdo ze složek "rabovat a pálit" účelově stavět nebude 😉
pišu to sem naposled >😁
pokud chceš pěknou fotku, jed k Dopělovi do Hostivic, tam ho načapáš 110%
😄
pokud chceš pěknou fotku, jed k Dopělovi do Hostivic, tam ho načapáš 110%
😄
Jojo už jsem ho potkal, ale vždy nepřipraven...dneska strávim za volantem v praze velkou část dne, tak doufám, že se mi podaří vycvaknout nějakou kvalitní foto... ideálně i interiéru
Jasně, já si nemyslim, že by to němci neměli promyšlený, spíš mě tak z legrace napadlo jestli to promyslej i ti dopraváci...aby mu pak nepřekontrolovali i lékárničku a resuscitační roušku.... 😉
Tak mě napadá...jestli je to auto homologovaný...když se ještě testuje....a tedy jestli má technickej prukaz....no asi ano, ale už vidim ty protáhlý obličeje policajtů 😄
Tak mě napadá...jestli je to auto homologovaný...když se ještě testuje....a tedy jestli má technickej prukaz....no asi ano, ale už vidim ty protáhlý obličeje policajtů 😄
tak mě napadá.......co bude až ho zastaví naši strážníci s tím že má čímsi zakrytý svítilny..... >😒]