Novinky
Anonym
0
Kdyby tu byla kupní síla obyvatel jako v USA, tak ty tu možná Jag a Lexus druhý housle nehrály, Linec se dá dosvést přes neofiko dovozce, no problem.
Přejít do diskuze
Jojo, pomalu ale jistě kupředu, to je správná strategie, za 20 let to vyjde, pokud je nepředstihnou čínani ovšem 😄))
Mě zase zarazil výsledek Mercedesu oproti Audi a BMW. Opravdu by mě zajímalo, o jaké závady jde. 101 závad na 100 vozů mi zdaleka nepřijde jako nejlepší výsledek. Zajímavý by byl také průměrný nájezd. A možná by neškodilo oddělit muže a ženy.
Zajímalo by mne, o kolik je na tom model MY2010 lépe - přecejen je to facelift a po něm je to většinou "vychytané". Na druhou stranu, víte někdo, jaká kvalita servisu LR v USA je? Pokud jako u nás, chápu ta čísla...
Pokud provedeš výzkum s 10 ženami a 100 muži, je 10 žen rovno 100 mužům. To znamená, že pokud 10 mužů udělá chybu, je chybovost 10%. Pokud 1 žena udělá chybu, je chybobost 10%.
Pokud mají 100 VW a 10 Renaultů, je jeden vadný renault 10% a 20 vadných VW 20%. Tudíž statisticky je to naprosto správně.
Pokud mají 100 VW a 10 Renaultů, je jeden vadný renault 10% a 20 vadných VW 20%. Tudíž statisticky je to naprosto správně.
Pochopitelně, pokud by v USA prodal víc, jak těch současných 5 kreatur...? 400, nebo 500? >😒]
Když udržej nasazený tempo tak už za 20 let budou mírně v nadprůměru 😉
A z těch na bedně - Lincoln se tu neprodává a Lexus s Jaguarem nehrajou na místnim trhu ani druhý housle ;-\
A z těch na bedně - Lincoln se tu neprodává a Lexus s Jaguarem nehrajou na místnim trhu ani druhý housle ;-\
Asi je všem jasné, že jde o modely Range Rover a Range Rover Sport... je to k breku. Nevíte přesně, o které závady šlo? Pochybuji, že se američanům zhroutila elektronika vozu důsledkem přetížení v terénu...
Ono loni to bylo trochu jinak.
Tohle se týká modelů 2008 pokud sis nevšiml, 2011 maj trochu jinou techniku a zlepšila se i kvalita práce a zejména výstupní kontroly, kterou tam Mercedes pozvyházel a to co dělali v roce 1998 4 lidi dělal v roce 2007 1. Takto si totiž soudruh Zetsche představoval snížení nákladů, no 😄))
Tak to chodilo za DaimlerChrysler AG, prosím to nejsou žvásty, ale doložené informace od zaměstanců továren Chrysleru, konkrétně toto mam od lidí z Warren Assembly Plant.
Tohle se týká modelů 2008 pokud sis nevšiml, 2011 maj trochu jinou techniku a zlepšila se i kvalita práce a zejména výstupní kontroly, kterou tam Mercedes pozvyházel a to co dělali v roce 1998 4 lidi dělal v roce 2007 1. Takto si totiž soudruh Zetsche představoval snížení nákladů, no 😄))
Tak to chodilo za DaimlerChrysler AG, prosím to nejsou žvásty, ale doložené informace od zaměstanců továren Chrysleru, konkrétně toto mam od lidí z Warren Assembly Plant.
Krom buicku a Cadillacu, které už sou tam řadu let letos přibyl Lincoln. Bravo.
Zhoršil se Chrysler a Dodge proti lonsku, zřejmě ty poslední roky kdy to tam MB pustilo a převzal to Cerberus to ško trošku z kopce, loni ty výsledky byly uprostřed tabulky.
Ale jinak se celkově americké značky zlepšují.
Zhoršil se Chrysler a Dodge proti lonsku, zřejmě ty poslední roky kdy to tam MB pustilo a převzal to Cerberus to ško trošku z kopce, loni ty výsledky byly uprostřed tabulky.
Ale jinak se celkově americké značky zlepšují.
Takže auta koncernu Chrysler jsou v podstatě nejhorší. Teď to ještě vynásobí zkřížením s Lancií. To se snad ty auta budou rozpadat přímo na výrobní lince. Docela by mě zajímalo, co asi na toto spojení řeknou v pořadu TopGear.
Land Rover, to je klasika, ale ja by som na konci necakal ani VW. Urcite tam predaju viac benzinakov, ktore su asi spolahlivejsie nez TDI a s masazou, ktoru pocujeme v EU to musi byt kvalitativne skvela znacka. Mozno Mexikanci nemaju dobry vztah ku kvalitnej praci. Polnohospodarstvo im ide lepsie - chilli a kokain.
Ale možná i čekal.. ovšem Jaguar na bedně a německá prémiově-masová výroba hluboko POD nim - to bude pro někoho fakt překvapení 😄