Novinky
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
A proč ? Nic ze nezmění. Pořád to budou platit obyvatelé. Jen někdo nový dostane příležitost stát se miliardářem. Proto se to dělá.
Pri vzorke 1,3 miliard ľudí je vysoko pravdepodobné, že tam majú viac Václavov Klausov ako u vás >😒]
Mělo by být😒br />
Ano
Pravděpodobně ano
Možná ano
Teoreticky ano
Hypoteticky ano
Ano ale možná taky ne >😁
Pravděpodobně ano
Možná ano
Teoreticky ano
Hypoteticky ano
Ano ale možná taky ne >😁
Ja nepochybuju ani v nejmensim o dalnicich a hlavnich supertepnach mezi velkomesty a satelity... ale vzhledem k velikosti zeme predpokladam, ze tam musi byt i tezky povrch mezi mesty jez nejsou ekonomicky dulezite.
Vcera jsem cetl, ze udajne nemci pripravuji navrh o plnem spoplatneni dalnic pro veskera motorova vozidla... takze pokud neco takoveho projde brzo to ceka i nas.
Vcera jsem cetl, ze udajne nemci pripravuji navrh o plnem spoplatneni dalnic pro veskera motorova vozidla... takze pokud neco takoveho projde brzo to ceka i nas.
Tak zrovna Číňané patří k těm nejvyšším Asiatům (mongoloidním). V Číně žije přes 1,3 mld. lidí, stovky různých etnik, jejichž fyzické konstituce se až překvapvě různí. Při tak vysokém počtu obyvatel je pravděpodobné, že lidí nad 180 cm bude v Číně mnohem více, než u nás.
myslis ze medzi prvu a druhu radu sedadiel daju este jednu lavicu, otocenu dozadu? Tak to jo, potom to predlzenie o 6cm celkom dava zmysel... 😄
Kvalita čínských dálnic(sice se platí mýto) je o hoooodně lepší,než si tu leckdo dovede představit,vč. městských komunikací. Mám projeto. Zde je tankodrom, u nich kvalitní povrch, terénní úpravy vč. perf. střiženého trávníku, keřů nebo záhony květin. Takže Škoda tam jezdí po lepším povrchu než zde.Fakta.
Ty odpovědi v anketě jsou špatně. Nebo spíš neúplné. Mělo by to být😒br />
Ano
Ne
Je mi to putna :-!
Ne
Je mi to putna :-!
Mozna proto, ze kvalita cinskych silnic mimo mesta nebude asi nic zavidenihodneho, tak si rikam pansky koci v prodlouzenem Yeti dava smysl. Nebo ne?