Novinky
Viz. tvůj příspěvek v 7:20...SUV = sportovně užitkové auto vhodné do lehkého terénu ... takže předpokladem je pohon 4x4(s jakoukoliv možností "natvrdo" uzamknout nápravy),... to znamená, že to, proč dle tebe nemůže být Yeti zařazen jako SUV nesplňují další, kteří již dle tebe ale SUV jsou.
Se čtyřkolkami toho mám vyzkoušeno celkem dost a vzhledem k tomu, kam nyní směřuje celá kategorie SUV, tzn. běžné rodinné přibližovadlo bez ambice (ze strany majitele) zkoušet jakýkoliv větší terén než suchou polní cestu se zrovna Yetiho jako SUV označit nebojím.
Se čtyřkolkami toho mám vyzkoušeno celkem dost a vzhledem k tomu, kam nyní směřuje celá kategorie SUV, tzn. běžné rodinné přibližovadlo bez ambice (ze strany majitele) zkoušet jakýkoliv větší terén než suchou polní cestu se zrovna Yetiho jako SUV označit nebojím.
to jsem neřekl ... pouze to znamená, že budu mít na každe nápravě poháněno min jedno kolo(což je pro potřebuSUV absolutně dostačující).. o další rozdělení se samozřejmě postará elektronika ... nicméně rozdíl je znatelný ... stačí v zimě 20čísel nováho sněhu, parkoviště u hypermarketu a vyzkoušet ...
No právě, na mezinápravě nemá ani samosvor, natož "špéru". Analogicky ostatní. Pokud připojíš další nápravu (na 4x4), neznamená to, že je rozdělování momentu uzamčeno.
RAV4 a x-trail analogicky, forester je něco jinýho, to je pernamentní 4x4 s možností zapnout redukci ... pohledej na netu, jak fachčí AWD od subaru ...
já tebe pochopil, ty jsi nepochopil mě 😄 ... když napíšu "Vitara má mezinápravovej diferák a redukční převodovku, takže si sám bud zamkneš jen diferák a nebo diferák a redukci", tak to znamená, že v autě otočím čudlem a zamknu si diferák, otočím jinam a zamknu diferák a redukci ... a to je to, co já považuji jednu z podmínek, aby auto spadalo do kategorie SUV, ne že za mě bude elektronika rozhodovat, jestli připojí další nápravu nebo ne ...
Asi jsi mě nepochopil. Jde mi o tvoji podmínku a definici SUV, tedy "natvrdo" uzamknout nápravy. To, že má nějaké auto diferenciál, nebo mezinápravovou spojku ještě neznamená, že je můžeš sám jako řidič "natvrdo" uzamknout.
moje předtava je stejná 😄 ... Vitara má mezinápravovej diferák a redukční převodovku, takže si sám bud zamkneš jen diferák a nebo diferák a redukci, u x-traila je tuším mezinápravová spojka, kterou si opět sam můžeš "sepnout" + sám si vypnou ESP, RAV4 má tuším mezinápravovej diferák a co má forester nevím( redukční převodovku?, myslím, že jo), nicméně jeho AWD, který výkon neustále přenáší na všechna čtyři kola, tuhle podmínku splňuje ...
Ty malé SUV, které jsi vyjmenoval mají "natvrdo" uzamknutelné nápravy ? Protože pod "natvrdo" si představuji rozhodnutí řidiče. Třeba i Forester s "božským" AWD má "pouze" samosvor a pouze na zadní nápravě.
já nic nevidím černě ... každý auto má svoje ... ale vlastně jsi moje slova potvrdil ... Yeti je primárně určenej na silnici a tomu odpovídají i jízdní vlastnosti( a navíc je technicky min. o dra roky mladší, takže můsí mít na silnici lepší jízdní vlasnosti) ... rozhodně ale Yeti nemůže konkurovat v terénu Vitaře nebo X-trailu (právě z důvodu, které jsi sám popsal) ... a rozhodně není chování Vitary nebo X-trailu na silnici tak hrozný, prostě odpovídá technickému stáří a kategori SUV 😄 .. takže pro mě je Yeti nádherný crossover, ale jako rodinný auto nepoužitelný, místa sice pro čtyři tak akorát, ale kufr absolutně nedostačující ...
Neviděl bych to zase tak černě. Jezdil jsem s yetim po teréním polygonu v Mostě. Pokud nejsi vemeno, tak Yeti zvládne i dost těžkej terén. Jediný co je fakt škoda je absence uzávěrky, nemožnost vypnout aspoň v terénu to posr..ný ESP a chatrný oplastování motoru. Jinak mi přišlo chování v terénu i přes letní pneumatiky velice slušný. Místa v něm mi přijde dostatečný i pro 4 vzrostlý osoby. Světlá výška mi taky přijde tak akorát. Co tu píšeš o těch dalších SUV tak jsem měl možnost se svézt Vitarou a Xtrailem a to jak v lehčím terénu, tak po silnici a můžu konstatovat následující. V terénu obojí srovnatelné s Yetim, ale na silnici Yeti vítězí rozdílem třídy! Vitara i Xtrail chování na silnici hnus na úrovni starýho Spartaka. Vůbec to nesedí, hučí to jak v tanku.
SUV = sportovně užitkové auto vhodné do lehkého terénu ... takže předpokladem je pohon 4x4(s jakoukoliv možností "natvrdo" uzamknout nápravy), vyšší světlá výška(cca 200mm) a kufr, do kterýho se něco vleze(min 400l) ... pokud se bavíme o malých SUV do 3/4mega, tak to splňují pouze Vitara,Forester,X-trail a RAV4 .. tyhle modely jsou čistokrevný SUV ... všechny ostatní modely se světlou výškou mezi 140 - 200mm, které se primárně vyrábí jako předekolka a 4x4 je alternativa, je kategorie crossover, se kterou přišel Nissan, když uvedl na trh "kaškaje" ... takže Yeti,Sportage,ix35, Kuga atd., to všechno jsou crossovery, který se hází do jednoho pytle s SUV .. ostatně, pokud je Yeti SUV, tak proč se srovnává s "Kaškajem" a ne s X-trailem???
P.S. ješte by se dal do kategorie SUV zařadit Duster, i když se dá koupit jako předokolka ... ale čtyřkolka splňuje všechny parametry SUV
P.S. ješte by se dal do kategorie SUV zařadit Duster, i když se dá koupit jako předokolka ... ale čtyřkolka splňuje všechny parametry SUV
...doplnil bych, že nekoupěschopnost tamních obyvatel se kompenzuje antivýkřiky o šáde a vw na českém netu 😢
Nevím sice čím je Yeti na Slovensku tak slavný, ale jak vyplývá z Dietmarovy tabulky, kromě prodejů v řádu stovek kusů u nich v této kategorii je pozoruhodné zejména😒br />
- že se zde prodávají hlavně levnější typy
- že zde není Tiguan, který je v ČR mezi nejprodávanějšími
- že zde vůbec není Tourag, který se v ČR taky dost dobře chytil
- kromě BMW se zde asi vůbec neobjevily Audiny, Mercedesy a Lexusy
Překvapuje mně taky prodej Santa Fe v poměru k i55.
Na druhou stranu, kromě toho, že je slovenský trh menší než ten český v poměru nižším, než je počet obyvatel (loni se zde prodala zhruba třetina nových aut co v Česku), je vidět i to, že Slováci si nemohou dovolit dražší auta. Na druhou stranu, nedávno tady byla statistika pořadí trhů škodovky ve světě a Slovensko už ani nebylo v první desítce, je tedy zřejmé, že zdejší trh má své absorpční možnosti více méně vyčerpány. Na dvanáctém místě tabulky prodejů škodovek je dneska Belgie s 15 tisíci kusy, což v porovnání s celkovým množstvím prodaným v SR výše uvedený fakt dokazuje dost jednoznačně.
- že zde není Tiguan, který je v ČR mezi nejprodávanějšími
- že zde vůbec není Tourag, který se v ČR taky dost dobře chytil
- kromě BMW se zde asi vůbec neobjevily Audiny, Mercedesy a Lexusy
Překvapuje mně taky prodej Santa Fe v poměru k i55.
Na druhou stranu, kromě toho, že je slovenský trh menší než ten český v poměru nižším, než je počet obyvatel (loni se zde prodala zhruba třetina nových aut co v Česku), je vidět i to, že Slováci si nemohou dovolit dražší auta. Na druhou stranu, nedávno tady byla statistika pořadí trhů škodovky ve světě a Slovensko už ani nebylo v první desítce, je tedy zřejmé, že zdejší trh má své absorpční možnosti více méně vyčerpány. Na dvanáctém místě tabulky prodejů škodovek je dneska Belgie s 15 tisíci kusy, což v porovnání s celkovým množstvím prodaným v SR výše uvedený fakt dokazuje dost jednoznačně.
To znamená, že škodovka je na evropském trhu 12. v prodejích. To je teda docela úspěch. V době před dvaceti lety potila Mladá Boleslav 185 tisíc aut, třeba Fiat jich dělal 1,2 miliónu a Lada jakbysmet..... Pokud si matně pamatuji na statistiky z ročenky auto motor a sportu (kde byla fotka favorita a sloupeček o souběžné výrobě 120ky a Rapida...), tak třeba Francouzi dělali to, co tak plus minus dělají dnes.
Kdyby mi někdo na konci vlády bolševiků řekl, že za dvacet let bude škodovka v prodejích dvanáctá v Evropě, asi bych mu doporučil mokrej hadr na hlavu.
Kdyby mi někdo na konci vlády bolševiků řekl, že za dvacet let bude škodovka v prodejích dvanáctá v Evropě, asi bych mu doporučil mokrej hadr na hlavu.
Mne ja Yeti nikdy nepacil ale v poslednej dobe mi to pripada ako celkom pekne auticko, hlavne v hnedej. Je to auto co ma svoj vlastny sarm 😄 rovnako ako superb 😄 a asi su to jedine 2 auta celeho koncernu VW ktore v dnesnej dobe sarm maju :yes:
Blahoprani do Boleslavi a podekovani za to, ze interier vypada v praxi MNOHEM LEPE, nez ta interierova hruza u designove studie. Take za to premisteni zadnich svetel ze zadnich sloupku na spravne misto patri designerum Skodovky :yes😒br />
Stinem na krase jsou kelimky okolo pristroju a celosklenena strecha namisto klasickeho sibru. :no:
Stinem na krase jsou kelimky okolo pristroju a celosklenena strecha namisto klasickeho sibru. :no:
Původní koncept Yetiho jsem viděl před pár týdny v muzeu Škodovky a musim říct, že ten co se vyrábí vypadá lépe. Koncept je takový kulatý bobík na nákupy.
Hned vedle mě šokoval koncept Roomsteru. Vypadá fantasticky a hlavně je doslova obří :yes:
Hned vedle mě šokoval koncept Roomsteru. Vypadá fantasticky a hlavně je doslova obří :yes:
Yeti se povedlo a navíc si myslím, že nadčasovost mu rozhodně nechybí - myslím, že ho čeká dlouhý život. Při představování studie byl jeden vzorek i v otevřeném provedení - nebylo by špatné, kdyby se toho nějaká karosárna ujala - převedení studie do výrobní podoby se dost povedlo, ten roadstřík by byl rozhodně zajímavej....
Je stejně zajímavé, jak se vytratily ony malé karosárny, které dělaly pár kousků na základě masového modelu.
Je stejně zajímavé, jak se vytratily ony malé karosárny, které dělaly pár kousků na základě masového modelu.
A jakpak jsi přišel na to, že na něj nemám? Jen jsem napsal, že je drahý (a to je) a malý ( a to je taky), ale jako rodinný auto nepoužitelný .. nic víc, nic míň ... a to neřeším zařazení do kategorie SUV, protože tohle SUV není ...
P.S. na suchou polní cestu totiž stačí jakýkoliv auto, třeba Roomster, a asi se nenajde nikdo kdo by tvrdil, že je to SUV ...