Novinky
Možná je to nesmysl, ale mně přišel 1007 vždycky jako ideální auto pro tělesně postiženého řidiče - vozíčkáře (a to zcela vážně, bez ironie). Dálkově elektricky ovládané dveře, které není problém otevřít ani v užších mezerách, k tomu robotizované převodovky a kupodivu dost místa uvnitř, takže ani manipulace s vozíkem by nemusela být tak komplikovaná jako v jiných podobně malých autech.
Neznáte někdo nějakého řidiče - vozíčkáře, aby na to řekl svůj názor? Já ne, takže jsou to jen moje domněnky...
Neznáte někdo nějakého řidiče - vozíčkáře, aby na to řekl svůj názor? Já ne, takže jsou to jen moje domněnky...
jo jo bez těch se to u žádné automobilové značky neobejde, myslím že jsme poznali i pár mnohem víc zbytečnějších modelů a kreací na téma auto , ale peugeotu každopádně :yes: za inovativní přítup
P.S. Pri predstavovacích PR kecoch vidím malú paralelu s DS3 (v triede vysoká cena ospravedlnovaná stýlovostou, imidzom a výbavou). 8-s
btw platforma z 307+motorová paleta z 206= nejede a nejede 😉
Na slovensku vidieť 1007 je tiež motoristický sviatok, u nás lekárky a maželky podnikateľov jazdia na new beetloch 😄