Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Le Figaro: Peugeot ukončil výrobu modelu 1007

17 komentářů

iudex
No a co sa dalo cakat od trojdverového auta segmentu B, ktoré malo základnú cenu tusím 379t. Kc? Vsetky tie kecy o unikátnom riesení imidzového a nadpriemerne vybaveného mestského auta sa rozbili ako cínsky porcelán na tvrdej skutocnosti - cene.
P.S. Pri predstavovacích PR kecoch vidím malú paralelu s DS3 (v triede vysoká cena ospravedlnovaná stýlovostou, imidzom a výbavou). 8-s
twistedTSD
jj, celkove nemuze zaujmout moc lidi...ale ze se drzel 😄
Ricardo
Jo bylo by to zajímavý auto do města, ale ne za ty prachy...
Auto CZ
ked mohol dat niekto za Merivu 650 tis, pripadne Nissan Micru 470 tisic, tak za 1OO7 to tych 500 tis je uplne ok, obzvlast ak to bola platforma 307 a velmi slusna vybava a super jazda ... :yes:
gld
Micra a meriva v plnej kalbe ale 1007 bola predražená aj v základe a to je chyba..ako myšlienkou mi je to sympatické auto ale :-!

btw platforma z 307+motorová paleta z 206= nejede a nejede 😉
Auto CZ
auto bolo pre panicku z pariza robene,.. pre nikoho ineho,...a u nas to mali zeny lekarky, manzelky podnikatelov a belohorcova to dostala darom tusim .. >😒]
gld
Parížskych paničiek je potom nedostatok, aspoň pre peugeot >😁

Na slovensku vidieť 1007 je tiež motoristický sviatok, u nás lekárky a maželky podnikateľov jazdia na new beetloch 😄
Auto CZ
a kolko matizov sa predalo pred casom a na ceste ziadny ...
lorenzlubos
:yes: Toto auto bolo o dverách. Úplne samoúčelné a nepraktické. Zbytočne vysoké, ťažké a pažravé, navyše aj škaredé (vďaka jeho disproporciám). Vzhľadom na dlžku a výšku navyše absolútne malé vo vnútri (porovnávam s mojím Splashom = 3,715m). Len 3 dvere a len 4 miesta len dovršili absolútnu zbytočnosť a malú predajnosť. Do mesta je 107ka. S pohonným ústrojenstvom a kvalitou od Toyoty, s 5-dverovou verziou, menšími vonkajšími rozmermi a priepastným rozdielom v cene, kupoval tú nulu uprostred len automobilový analfabet, ktorý naletel reklame.
Auto CZ
ten motor z toyoty je pri 45ooo prehliadke vyklateny ako stary dedko ... s tou kvalitou by som opatrne manevroval :no:
da_b0mb
DS3 na tom bude obdobně...troufám si říct. Když jsem se kolem toho motal ve Frankfurtu, tak mě to vůbec nechytlo...konkurence vypadá líp. Ale doplňků nabídne fakt hodně - činky s logem DS mě dostaly >😁
R32
Činky? >😁 tak to je fakt úlet... to už nech začnú robiť aj kondómy a veľkosti podľa modelu auta... >😒]
zlysoused
velice chytře vymyšlené vozítko do města, bohužel ho zabili vysokou cenou.
Beaumont.
Možná je to nesmysl, ale mně přišel 1007 vždycky jako ideální auto pro tělesně postiženého řidiče - vozíčkáře (a to zcela vážně, bez ironie). Dálkově elektricky ovládané dveře, které není problém otevřít ani v užších mezerách, k tomu robotizované převodovky a kupodivu dost místa uvnitř, takže ani manipulace s vozíkem by nemusela být tak komplikovaná jako v jiných podobně malých autech.

Neznáte někdo nějakého řidiče - vozíčkáře, aby na to řekl svůj názor? Já ne, takže jsou to jen moje domněnky...
marek.g
to je sice fakt,ale mělo to cenu na kterou většina vozíčkářů prostě neměla šanci dosáhnout :-!
vrkuboy
Já jsem vozíčkář a musím potvrdit že máš pravdu. Pro bezproblémový přístup do vozu jsou šoupačky nejlepší řešení :yes:
radhro
jo jo bez těch se to u žádné automobilové značky neobejde, myslím že jsme poznali i pár mnohem víc zbytečnějších modelů a kreací na téma auto , ale peugeotu každopádně :yes: za inovativní přítup