Ekonomika
Subaru.in
Samosebou nikdo nevi, ale jako priklad treba Qashqai vyrobil 1mil aut tohoto jedineho modelu za 4 roky, a to byl model jez nemel zadneho predchudce.
Tim chci jen ric, ze se proste nekterym modelum muze darit mnohem vice nez druhym, a nemusi to byt zrovna snizovanim cen na minimum v nejnizsich tridach.
Kdyz jsem to cetl v novinach sam jsem tomu tezko veril.
[odkaz]
Tim chci jen ric, ze se proste nekterym modelum muze darit mnohem vice nez druhym, a nemusi to byt zrovna snizovanim cen na minimum v nejnizsich tridach.
Kdyz jsem to cetl v novinach sam jsem tomu tezko veril.
[odkaz]
_patrik
Pogo, na stránkách Acea vidím jen údaje do března, nemáš nějaký odkaz? V celkových číslech Evropa (27ka = "Rozšířená" Evropa) vyrostla do května včetně něco přes 7% proti loňsku, ale to jsi tím asi nemyslel. Kia Nošovice posílá do Ruska ca 25% produkce, do klasických západoevropských zemí kolem 30%, ale muselo by se to upravit o čísla za další modely vyráběné jinde - poměr vozů Kie prodaných v Evropě (i s tím Ruskem) je údajně asi 60% vyrobeno v Evropě, 40% mimo Evropu.
pogo26
Třeba nejde o očekávání, ale o závazné objednávky na rok 2013. Jsou auta na která se čekat vyplatí.
white label
Očekávat může každý co chce, někdo zázrak, někdo naopak konec Světa, ale je to stále jen očekávání...
pogo26
Podle ACEA letošní prodeje naopak klesly o cca 3%. ACEA ale do Evropy nepočítá Rusko, které bude asi pro Kiu hlavním trhem.
_patrik
No, letos Kia za 1-5/2011 v Evropě prodala skoro 184 000 kusů, takže cílových 300 000 nevypadá nijak nereálně. Meziroční dynamika růstu evropských prodejů je asi 15,5 %, takže i tohle zatím vypadá reálně. Pokud jde o Sportage, nevidím samostatná čísla za Evropu, ale globálně je to druhý nejprodávanější model po Forte/Ceratu a za stejné období se jí prodalo skoro 129 000 kusů (nedělá se jen v Žilině 😄 .
Philpott, což je starý forďák a toyoťák, musí dát silné prohlášení, skupina to nepochybně takhle nalajnovala a navíc Kia nesmí zaostat za Rushforthovým Hyundaiem Europe. Oba Angláni, oba celkem nedávno postoupili na místo obchodního ředitele pro Evropu a oba mají na kontě několik zářezů za akceleraci prodejů své značky v posledních dvou letech. Teď si oba borci nejspíš dají pěkný pěstní souboj v evropském ringu. Kia se jasně chce v Evropě hodně přiblížit velikosti Hyundaie (ten plánuje do r. 2013 nárůst na víc než 500 000 vozů). No, to bude dohromady milión aut z produkce HKAG. Uvidíme, jestli to evropský trh vstřebá. Jossalito má imho pravdu - nasycenost evropského trhu je vysoká, takže to půjde jedině za cenu odbourání nějakého jiného protivníka.
Philpott, což je starý forďák a toyoťák, musí dát silné prohlášení, skupina to nepochybně takhle nalajnovala a navíc Kia nesmí zaostat za Rushforthovým Hyundaiem Europe. Oba Angláni, oba celkem nedávno postoupili na místo obchodního ředitele pro Evropu a oba mají na kontě několik zářezů za akceleraci prodejů své značky v posledních dvou letech. Teď si oba borci nejspíš dají pěkný pěstní souboj v evropském ringu. Kia se jasně chce v Evropě hodně přiblížit velikosti Hyundaie (ten plánuje do r. 2013 nárůst na víc než 500 000 vozů). No, to bude dohromady milión aut z produkce HKAG. Uvidíme, jestli to evropský trh vstřebá. Jossalito má imho pravdu - nasycenost evropského trhu je vysoká, takže to půjde jedině za cenu odbourání nějakého jiného protivníka.
jossalito
Už mi to zase připadá, že se tady bude uměle zvětšovat trh.
Každý plánuje prodat podstatně více, ale zajímalo by mne, jestli i zákazníci budou kupovat více. Nebo na úkor koho si zvýší svůj tržní podíl. Tohleto si nikdo nepřipouští. Pak tyto zprávy působí jako dokonalý hype.
Každý plánuje prodat podstatně více, ale zajímalo by mne, jestli i zákazníci budou kupovat více. Nebo na úkor koho si zvýší svůj tržní podíl. Tohleto si nikdo nepřipouští. Pak tyto zprávy působí jako dokonalý hype.
EU /rozšířená EU/: -3,2 %
EU + EFTA: -2,7 %
Western EU /EU15/ + EFTA: -3,9 %
[odkaz]