Ekonomika
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Podľa fotiek som si tiež myslel, že panel je nezmyselne široký a obmedzuje vodiča, ktorý sedí nohami od seba. Vyskúšal som naživo bmw5 aj audi a6 a žiaden stiesnený pocit som nemal. Všade na mňa "dýchal" luxus a kvalita spracovania.
Či bavorák alebo štyri kruhy :yes: Pri kúpe jedného z tejto dvojice majiteľ chybu neurobí a nič sa mu pariť nebude.
Či bavorák alebo štyri kruhy :yes: Pri kúpe jedného z tejto dvojice majiteľ chybu neurobí a nič sa mu pariť nebude.
A6 a BMW 5 jsou nudné plečky. Pro nás fajnšmekry je daleko zajímavější souboj vozů v prostředku tabulky. Jak jste již určitě uhodli, mám na mysli vozy, které v této třídě voli gentlemani, a totiž Mercedes CLS a Renault Latitude. Latitude vyhrál červnový duel o jeden prodaný kus, ovšem CLSko vede o čtyři kousky v celém pololetí. Který z těchto dvou premiantů byste volili vy?
Současná 5er F10 je pěkná, zvlášť v M-paketu, po E60 celkově určitě krok správným směrem.... i když designově částečně i krok zpátky k E39, což je ovšem dobře.
A6 je ale taky výborná. Je sice mnohem usedlejší než 5, ale třeba zkrácení předního převisu nebo zajímavější tvarování zádě jsou přesně ty drobnosti, díky kterým mám pocit, že za nejkratší konec tahá ve vyšší střední Mercedes.
Jinak co se prodeju tyce, A6ka evidentne konkurenci zvalcuje. Pokud je schopna dostat se na spici prodeju bez kombiku i mimoradne uspesny allroad derivace, nebude po nabehnuti techto verzi do prodeje vubec co resit. Neni se pritom cemu divit, A6 je zkratka fantasticka kara, v nejbeznejsi tridni konfiguraci 3l V6 diesel + 4x4 + kopec extra vybavy podle me nejlepsi nabidka na trhu.
1) napsala jsem "cca"
2) bmw 5 versus DVA modely audi (tenhle "trik" u vw MOC rádi používají 😄 )= 415 verus 254
3) mb E u mne má "mínus" za (levnou) přední nápravu :no: a mělo by se ho prodat cca stejně jako audi - aby to odpovídalo MÝM představám 😉
Opět se ti podařilo napsat to po čem toužíš v každém příspěvku vztahujícímu se ke koncernu "koncern" a "neúspěch"
EDIT: A co je na Allroadu jiného, že ho považuješ za jiný model? Rozděluješ i prodeje Octavie a Octavie Scout?
Tzn. že audi je na DRUHÉM místě za BMW 5 (a před Mercedes Benz a dalšími 😉 ) - OPRAVDU z toho "dekódujete" význam který jste napsal:
"Opět se ti podařilo napsat to po čem toužíš v každém příspěvku vztahujícímu se ke koncernu - koncern a neúspěch"?? >😒]
Jediné na co jsem si "postěžovala", bylo že "lépe mohl dopadnout Jaguar XF.."
PS: To by mne MOC zajímalo, jak tohle zvládnete vysvětlit 😄