Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Maserati: Quattroporte nahradí dva nové modely s americkou technikou

12 komentářů

Armin Tamzarian
Nemůžu si pomoct, ale stávající generace se mi s přibývajícími roky líbí snad čím dál víc. Jasně, v interiéru je vidět datum vzniku, zvlášť v porovnání s novějšími konkurenty (Rapide, Panamera), ale exteriér...to auto má pořád takový zvláštní náboj.

Dvou nových derivátů se trochu (možná neoprávněně) obávám, no ale, nechme se překvapit.
norday
:yes: uplnej souhlas, to auto je vizualne cim dal silnejsi..navic jak rikali v TG... ma spoustu chyb kvuli kterym ho milujete..
CHerokee
Souhlasím. Navíc pokud Masetati bude používat méně z Ferrari a více z Fiatu, Chrysleru a Alfy Romeo, tak ztratí kouzlo vyjímečnosti. A nepochybně i kvalitu. Sice bude daleko levnější a dostupnější, ale...
Jinoch123
Jj, možná je v tom už moc velká snaha Fiatu najít ještě v nějaké značce svého koncernu zisk... A mohlo by to dopadnout tak, jak ty říkáš - nižší kvalitou a celkovým degradováním značky jako takové... A to by byla velká škoda... 😒
webpaja
Trochu mi připadá, že není o čem psát, podobná zpráva v různých modifikacích tu létá už snad rok.
Co radši dát dokupy pár špionážních fotek?

Pěknou vizualizaci jsem našel třeba zde😒br /> [odkaz]
euro89
To vypadá, jak když si někdo doma hrál s počítačem. Předek Gran Turismo a zadek A7.
white label
Tak to pomalu vypadá na "masovou" pietní akci místního oliva klubu, samozřejmě organizovanou, nikým jiným, než samotným wolffem... 😉
Mr.Murphy_
oni ví, že Barik pod to vybleje dalších 100 příspěvků a tím pádem se ten článek vyplatí.... :😉
webpaja
Takže vlastně nepřímá prezentace marketingových partnerů, tak to jo 😉
euro89
Smířil jsem se (ač nerad) už s americkým základem i se snahou udělat z Maserati "tuctovku" s roční produkcí kolem 50tis. aut. Ale DIESEL??!! 8-s :no: :no: Za tohle by měl jít Marchionne na pranýř v centru Modeny!!! Když začalo ropu dávat do svých aut před časem Porsche, jen jsem se tiše smál, že se značka vrátila ke kořenům a bude zase nabízet traktory. >😒] Ale opravdu jsem nevěřil tomu, že stejný osud potká i trojzubec. :no: :no: :no:
del42sa
časem přijde na řadu i twinair, pro každé kolo jeden 😉
_MT_
Mě se líbí, že konečně přiznali pravdu, kterou tvrdím od začátku - na sportovní jízdu moc velké, na limuzínu moc malé. Ale nádherné je, i po těch letech. Doufám, že nová generace bude mít použitelné palubní systémy a interiér na úrovni.