Novinky
_MT_
0
Mě se líbí, že konečně přiznali pravdu, kterou tvrdím od začátku - na sportovní jízdu moc velké, na limuzínu moc malé. Ale nádherné je, i po těch letech. Doufám, že nová generace bude mít použitelné palubní systémy a interiér na úrovni.
Přejít do diskuze
Jinoch123
Jj, možná je v tom už moc velká snaha Fiatu najít ještě v nějaké značce svého koncernu zisk... A mohlo by to dopadnout tak, jak ty říkáš - nižší kvalitou a celkovým degradováním značky jako takové... A to by byla velká škoda... 😒
Mr.Murphy_
oni ví, že Barik pod to vybleje dalších 100 příspěvků a tím pádem se ten článek vyplatí.... :😉
CHerokee
Souhlasím. Navíc pokud Masetati bude používat méně z Ferrari a více z Fiatu, Chrysleru a Alfy Romeo, tak ztratí kouzlo vyjímečnosti. A nepochybně i kvalitu. Sice bude daleko levnější a dostupnější, ale...
white label
Tak to pomalu vypadá na "masovou" pietní akci místního oliva klubu, samozřejmě organizovanou, nikým jiným, než samotným wolffem... 😉
euro89
To vypadá, jak když si někdo doma hrál s počítačem. Předek Gran Turismo a zadek A7.
euro89
Smířil jsem se (ač nerad) už s americkým základem i se snahou udělat z Maserati "tuctovku" s roční produkcí kolem 50tis. aut. Ale DIESEL??!! 8-s :no: :no: Za tohle by měl jít Marchionne na pranýř v centru Modeny!!! Když začalo ropu dávat do svých aut před časem Porsche, jen jsem se tiše smál, že se značka vrátila ke kořenům a bude zase nabízet traktory. >😒] Ale opravdu jsem nevěřil tomu, že stejný osud potká i trojzubec. :no: :no: :no:
norday
:yes: uplnej souhlas, to auto je vizualne cim dal silnejsi..navic jak rikali v TG... ma spoustu chyb kvuli kterym ho milujete..
webpaja
Trochu mi připadá, že není o čem psát, podobná zpráva v různých modifikacích tu létá už snad rok.
Co radši dát dokupy pár špionážních fotek?
Pěknou vizualizaci jsem našel třeba zde😒br /> [odkaz]
Co radši dát dokupy pár špionážních fotek?
Pěknou vizualizaci jsem našel třeba zde😒br /> [odkaz]
Armin Tamzarian
Nemůžu si pomoct, ale stávající generace se mi s přibývajícími roky líbí snad čím dál víc. Jasně, v interiéru je vidět datum vzniku, zvlášť v porovnání s novějšími konkurenty (Rapide, Panamera), ale exteriér...to auto má pořád takový zvláštní náboj.
Dvou nových derivátů se trochu (možná neoprávněně) obávám, no ale, nechme se překvapit.
Dvou nových derivátů se trochu (možná neoprávněně) obávám, no ale, nechme se překvapit.