Frankfurt 2011
No JÁ bych byla URČITĚ "pro", ale bohužel praxe ukazuje že lidé (dražší sofistikovanější) podvozky až tak NEchtějí ... tak i výrobce který by se snad i CHTĚL "snažit" prostě NEmá šanci (a musí se "přizpůsobit" masovým standardům 😐
PS: Ano "posílení" už tak velmi příjemně "zabírajícího" V6 3.0 HDi dvěma 70ti kW elektromotory by mohlo být HODNĚ zajímavé... :yes: 😉
(ale "chápu" že se ho NEdočkáme... ;-\
PPS: No nic, i ta kombinace současného 2.2 HDi 150 kW + elektromotoru JE "zajímavá" 😄
PS: Ano "posílení" už tak velmi příjemně "zabírajícího" V6 3.0 HDi dvěma 70ti kW elektromotory by mohlo být HODNĚ zajímavé... :yes: 😉
(ale "chápu" že se ho NEdočkáme... ;-\
PPS: No nic, i ta kombinace současného 2.2 HDi 150 kW + elektromotoru JE "zajímavá" 😄
no možná by měl "dnešní C-Metisse" ve předu 3.0 HDi 177kW a vzadu dva 70kW elektrické motory. :yes: a zrychlení na 100km/h za 4,5s 😉
Ten původní byl 2006 a navíc měl hydraulický podvozek 😉 [odkaz]
Ten původní byl 2006 a navíc měl hydraulický podvozek 😉 [odkaz]
No to je ale ten "vývoj" - po V6 2.7 následoval V6 3.0 a současný (zde v konceptu použitý) 2.2 HDi má STEJNÝ výkon (i točivý moment) jako kdysi míval onen "nejklutivovanější diesel všech dob" V6 2.7 HDi 😉
PS: Já také radějí "více" (nejen válců 😄 ), ale ..
PS: Já také radějí "více" (nejen válců 😄 ), ale ..
když už mluvíte o tom "interesantním pohonu"😒br />
C-metisse měl dva elektromotory vzadu a ve předu šestiválec 2,7HDi 😉 :yes😒br />
Motor: 2.7l V6 HDi 255kW/440Nm na přední nápravě a dva elektromotory TM4 s electrodynamickým systémem o výkonu 2x15 kW/400Nm na zadní nápravě.
0–100 km/h: 6.2 s
Nejvyšší rychlost: omezena na 250 km/h
Spotřeba: 6.5 litrů na 100 kilometrů
:yes: :yes: :yes:
C-metisse měl dva elektromotory vzadu a ve předu šestiválec 2,7HDi 😉 :yes😒br />
Motor: 2.7l V6 HDi 255kW/440Nm na přední nápravě a dva elektromotory TM4 s electrodynamickým systémem o výkonu 2x15 kW/400Nm na zadní nápravě.
0–100 km/h: 6.2 s
Nejvyšší rychlost: omezena na 250 km/h
Spotřeba: 6.5 litrů na 100 kilometrů
:yes: :yes: :yes:
SOUHLASím - a těší mne (a docela zajímá) kombinace výborného 2.2 HDi + docela silného elektromotoru, to by MOHL být "interesantní" pohon! :yes: 😉
Metropolitní původ je jasný a designový směr udávaný potentním konceptem limuzíny od Citroënu je zřejmý i ze stejné stylizace úvodních fotografií.
Přesto, nebo spíš právě proto je HX1 fantastický dělo... Pokud se do série dostane "jen" 50% z konceptu, odskočí Peugeot konkurenci kamsi za obzor do prémiových dálek.
Vypadá to na hybridní trefu, protože jestli se chce Peugeot něčím vymezit proti konkurenci a nabídnout zajímavý produkt, musí být především zajímavý, velmi zajímavý! A to HX1 určitě je :yes😒br />
300 koní, 4x4, HUD, interiér z jiného času a prostoru, repro v hlavových opěrkách a... a především spousta stylu. Pětimetrový vesmír má své jméno, tak už aby tu byl! :yes:
Přesto, nebo spíš právě proto je HX1 fantastický dělo... Pokud se do série dostane "jen" 50% z konceptu, odskočí Peugeot konkurenci kamsi za obzor do prémiových dálek.
Vypadá to na hybridní trefu, protože jestli se chce Peugeot něčím vymezit proti konkurenci a nabídnout zajímavý produkt, musí být především zajímavý, velmi zajímavý! A to HX1 určitě je :yes😒br />
300 koní, 4x4, HUD, interiér z jiného času a prostoru, repro v hlavových opěrkách a... a především spousta stylu. Pětimetrový vesmír má své jméno, tak už aby tu byl! :yes:
ano ano,a este to ma 4 kolesa a v interieri sedadla....
metropolis ma napadol hned,avsak nie kvoli tomu,ze som tam uvidel nejake dizajnove linie,ale kvoli dojmu,ktory vo mne tato studia evokuje.
je uzasna.suhlasim so SamanAR-om,velka skoda,ze taketo nadherne umelecke diela sa redukuju do nudnej sede seriovej vyroby...
metropolis ma napadol hned,avsak nie kvoli tomu,ze som tam uvidel nejake dizajnove linie,ale kvoli dojmu,ktory vo mne tato studia evokuje.
je uzasna.suhlasim so SamanAR-om,velka skoda,ze taketo nadherne umelecke diela sa redukuju do nudnej sede seriovej vyroby...
Tak vzhledem k tomu, že je to automobil, tak jistá míra eklektismu je naprosto nevyhnutelná. HX1 považuji za povedený, ten styling fotografií a některé části auta mi okamžitě připoměli Metropolis, ale vzhledem k výsledku to není na škodu. Škoda je spíš to, že 508 je tak tuctová, a tak jsem zvědavý, jestli se i z tohoto konceptu něco urodí, nebo budou další sériové modely Peugeotu takové docela nezáživné.
shrnul bych to slovy jednoho uživatele na francouzském fóru 😒br />
design Peugeotu HX1 představuje mix předchozích konceptů😒br />
33% Citroen Metropolis ,ale ne opravdová limuzína
33% Citroen DS5 (světla, linie), ale ne tolik eklektický
33% Citroen C-Métisse 33% (4 dveře jako LamborghiniEst.), ale ne tak sportovní
1% Peugeot
😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
PS: Eklekticismus (nebo eklektismus, z řec. ek-lektos, vybraný) je v obecné rovině způsob tvorby a práce, který čerpá z cizích vzorů nebo děl starších období a mísí je dohromady. ... 😉
design Peugeotu HX1 představuje mix předchozích konceptů😒br />
33% Citroen Metropolis ,ale ne opravdová limuzína
33% Citroen DS5 (světla, linie), ale ne tolik eklektický
33% Citroen C-Métisse 33% (4 dveře jako LamborghiniEst.), ale ne tak sportovní
1% Peugeot
😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
PS: Eklekticismus (nebo eklektismus, z řec. ek-lektos, vybraný) je v obecné rovině způsob tvorby a práce, který čerpá z cizích vzorů nebo děl starších období a mísí je dohromady. ... 😉
[odkaz]