Novinky
Zatím to vypadá na docela masivní design s velkými lemy blatníků a to u SUV letí. Auto potom vypadá robustně a bezpečně. Pokud se jim podaří udržet cenu v základu co nejníž, mohlo by se to auto dobře chytit, ale to se teprve uvidí, přece jenom jako základ použili zřejmě Quasqaie a to není zrovna levný auto. Taky bude možná pro hodně lidí rozhodující jestli bude mít kompletní pozink, který ostatní Dacie nemají a je to jedna z věcí která u nich snižuje cenu.
Na www.autoweek.nl je vyfocený LOGAN MCV s přídí kompletně převzatou ze SANDERA. Že by už druhý Loganův facelift?
Nejvetsim nedostatkem toho auta je ten znak na kapote! Proc ne vyhradne Dacia pro celou produkci? Kdo si to s tou hanbou koupi? :no😒br />
Jinak levne, jednoduche a uzitkove auto pro zivnostniky, kteri toho moc nenajezdi (takze obecne nizka spolehlivost tolik nevadi, ale kteri toho najezdi alespon tolik, ze jim to nestaci zrezivet) a ktere zaroven ne*** bricho po zemi, neni nic spatneho a dalo by se opatrne pozitivne ocenit. Nebyt ale toho loga na kapote a te silene rendlikovske masky. To prece musi kazdeho soudneho cloveka odradit. Takze, opet je to, zcela tradicne jen rendlikovske slapnuti vedle a mne nezbyva, nez dat druhe :no:
Jinak levne, jednoduche a uzitkove auto pro zivnostniky, kteri toho moc nenajezdi (takze obecne nizka spolehlivost tolik nevadi, ale kteri toho najezdi alespon tolik, ze jim to nestaci zrezivet) a ktere zaroven ne*** bricho po zemi, neni nic spatneho a dalo by se opatrne pozitivne ocenit. Nebyt ale toho loga na kapote a te silene rendlikovske masky. To prece musi kazdeho soudneho cloveka odradit. Takze, opet je to, zcela tradicne jen rendlikovske slapnuti vedle a mne nezbyva, nez dat druhe :no:
Renault se teď kvůli tvému druhému :no: jistojistě psychicky sesype >😁
už se tesím az budou první lepší fotky a testy je to podle mně pěkné auto určite i bude dobré v terénu a kanjara je dobrý nazev
PS: Ale s rostoucími ledvinkami u BMW máš pravdu, taky se mi to nepozdává. Zkrátka daň bezpečnosti, když trefíš jelena, skončí v motorovým prostoru a ne tobě na hlavě. 😉
Ale o to jsou krásnější a je nádherné, jak tam krásně vše funguje. Však umělá ledvina krom dialýzy není a ani dialýza nedokáže co ledviny... ale to jsme jinde než u BMW...
PS: Podle mě do těch ledvin budou chytat hmyz a dělat biopalivo, znáš to, ekologie a úspory, to je na pořádku dne! 😉
Tak pro tohle existuje pouze výstižné : Mobilis In Mobili.
Samozřejmě mě teď asi budou kamenovat vwilové, ale i na těch jednoduchých tvarech koncern místy určitě ušetří (Touran budiž do nebe volající příklad), možná to vrazí jinam. (Nejedná se o srovnání Dacie a Volkswagenu, aby zase někdo malomyslný nevyskakoval)