Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jeep Grand Cherokee jako černý koncept bez jména

Je celý černý, někde září chromem a určitě se bude vyrábět.
Zpět na článek
26. 1. 2012 13:46
26. 1. 2012 14:16
26. 1. 2012 15:14
Avatar - Barrichello
26. 1. 2012 13:21
Nová generace
s lepším a kvalitnejěším interiérem byl správnej krok + nový motor V6 Pentastar - ano, fiat dostal dárkem hezký produkt, když v době kdy to kupoval, resp. začla probíhat první jednání s us vládou už dokončovaly vozy z ověřovací série poslední testy a vše bylo připraveno ke spuštění výroby.

No DaimlerChrysler AG se povedlo solidní dílo a Cerberusu pak jeho dotažení do finálové podoby :-)
Rozbalit vlákno
0
26. 1. 2012 13:46
redakce
bravo...
Vyhlásili sme na auto.cz svatou válku AR? Vypadá to, že ano... Tak si to užijte... Vzhledem k prodejům AR u nás je to jistě užitečná práce a nejspíš (mě z neznámého důvodu) to někomu na hoře vadí, že se zde AR ještě vůbec prodává.

Kdo Vám tento úkol zadal..., tedy, už tak nějak nepředpokládám, že v redakci dělá jeden idiot vedle idiota (co ani neumí anglicky bez schopnosti ctrl+c, ctrl+v, neboť jeho duševní schopnosti nejsou schopny učení elementárních znalostí), ale sem přesvědčen, že to co píšete píšete se záměrem...(notabene, pro Vás na rozdíl třeba od mne, Murphyho a nebo šášulky Barichela je to co tvoříte PRÁCE, nějak placená).

Takže... včerejší zpackaný nadpis, jste už opravili a teď zase tohle? Můžete si blahopřát, ale s takovými chybami, Vám na to stádo přestane skákat.... Jak asi bduete psát, až AR bude mít v nabídce víc než jen dva modely (a podle všeho to nebdue trvat douho).

Takže na závěr.. Ano Fiatu se nedaří, zejména AR, která stabilně 4 roky rok po sobě prodejně roste a ze všech značek koncernu Fiat (bez Chrysleru) je jedinou letos rostoucí značkou), což je bez pochyby se dvěma modely a s poklesem italského trhu výborný výsledek... Ale jinak ano... AR je úplně v . :yes:
Rozbalit vlákno
3
Avatar - DRBNUTY
26. 1. 2012 14:16
Re: redakce
Som pocul, ze na nervy je dobry Lexaurin :-!
Avatar - Barrichello
26. 1. 2012 14:31
Re: redakce
>:D
A procházky na čerstvým vzduchu >:D
26. 1. 2012 15:14
Re: redakce
Chacha hi hi, ha ha, tralalááá... hrooozna legrace..., den poté, co udělají chybu takového formátu, že to musí opravovat...

Jako já si sice podle tebe můžu ten Lexaurin vzít (teda nevím an co by mi byl, mám nervy celkem v pořádku a pravděpodobně i inteligenci a peněženku v porovnání s lidmi v redakci), ale obávám se, že to jaksi nebude mít na kvalitu zdejších článků žádný vliv (která jde mimochodem hodně strmě dolů).

Celý článek je mi celkem u zadnice, dokonce sem ani neměl potřebu se vyjadřovat ke včerejší špíně, ale tohle: Cituji: "Je vidět, že přechod pod křídla Fiatu byl tím nejlepším krokem. Paradoxem je, že samotnému turínskému chlebodárci a jeho italským značkám (hlavně Alfě Romeo) se zrovna dvakrát dobře nevede". je prostě zbytečné a subjektivní (zvlášě v momentě, kdy sme redakci včera dokázali opak.