Diskuze pod VW by vřela, tento příklad ukazuje, jak zbytečně.
Kazí se na autech a opravuje hromadně v rámci servisvisních intervalů ledasco, vychází to z principu rychlého vývoje a vychtávání much až když jsou auta na trhu, jen svolávačky jsou oficiální, až když autu hrozí, že by mohlo hořet nebo třeba přestat brzdit...
pogo26
0
Ve většině případů jde o závady u dodávaných dílů. Ty nikdo nevyloučí a nepomůže ani 10 let vývoje a testování.
BURTIK.
0
No čeho také jiného. Tlak na ceny jsou enormní, co loni bylo neuvěřitelně tvrdé, je dnes již standardem a šetření se projeví s větší pravděpodobností. Navíc složitost aut je také jiná než dřív. Ale to nepíšu nic objevného.
Možná můj příspěvek vyzněl jinak, než jsem chtěl - na těchto svolávačkách nevidím nic pro značku kompromituícího. Jejich problém je medializace a její časté zneužití.
Bristol
0
bohužel však na to slyší mnoho lidí...ale zase není se čemu divit...u některých sériových chyb to může být pro řidiče a pasažéry nebezpečné...a osobně nechtěl bych být v kůži majitele takového vozu i když mě to vymění zdarma... 😉
Kazí se na autech a opravuje hromadně v rámci servisvisních intervalů ledasco, vychází to z principu rychlého vývoje a vychtávání much až když jsou auta na trhu, jen svolávačky jsou oficiální, až když autu hrozí, že by mohlo hořet nebo třeba přestat brzdit...
Možná můj příspěvek vyzněl jinak, než jsem chtěl - na těchto svolávačkách nevidím nic pro značku kompromituícího. Jejich problém je medializace a její časté zneužití.