Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

BMW M 550d, X6 M50d i X5 M50d stojí v ČR přes dva miliony

28 komentářů

jossalito
Za mě musím napsat, že docela mile. Osobně jsem čekal cenu někde blíže k 2.5 mil za M 550d.
Dinar
V reálu s trochou výbavy se pod 2,5 nedosteneš. Ale i tak, zajímavá cena. 😉
fOE
za 2,5mil to uz bude ve velice slusne vybave (nerikam plne), zvlast kdyz ty nejdrazsi priplatky (😁rive, automat, Mpaket) jsou vlastne v cene. Dulezite taky je ze je tam rozestup 600tis proti M5, to tu hodne lidi necekalo. Me ta cena prijde velice prizniva. 😉
Nove Milla Giri
Za konkurenta M5 to nemoze povazovat ani WinDiesiel 😄 Cena je to ale v kazdom pripade dobra. Konkurentom je podla mna skor 550i Xdrive, s M-paketom a pri porovnatelnej vybave mi tento naftak aj tak vychadza o malicko lacnejsi, cena je preto podla mne velmi zaujimava.
jossalito
Taky jsem to tak bral, že už bude slušně vybavené. Ale nikde jsem ještě neviděl konfigurátor, co je ve standardu a za co a kolik se připlácí.
Nove Milla Giri
skus napriklad www.bmw.lu
jossalito
Asi jsem slepej, ten diesel tam nikde nevidím. Jen klasickou M5. ;-\
Nove Milla Giri
musis hladat normalne pod radou 5, nie medzi M-kami 😉
jossalito
Jo tááák. Už to mám. 😄 :yes:
mp390
M550xd je už nějakou dobu i v českém konfigurátoru
karfiol
Mě nejvíc překvapila hodnota zrychlení u sedanu 550d.Je na stovce stejně rychle jako M5 E60 což je docela nálož.
jossalito
Na třílitrového ropáka, nepochybně. 😉
blowiik
tak tak, docela se mi u toho čísla valily voči z důlků
Mig_35
Posadil bych tě do 550d a potom do M5 a ty bys mi řekl, co na tebe udělalo větší dojem... když dva dělají totéž, vůbec to nemusí být totéž...
blowiik
Cena je rozhodně překvapivá, nejsi sám kdo čekal něco kolem 2,5m... Takhle je to zajímavá nabídka :yes:
KANKUNEN
má přece i na benzín a je mu jedno kolik to žere. Uděluji si kýbl ventilků >😁 . Pak ještě něco o malopiňdíkovcích v SUV a můžu s ventilkama na burzu. 😉
blowiik
>😁 >😒]
ur
Přesně. 550i (x), podle mě, lepší varianta.
white label
Diskusně rozhodně..., věřím, že snad časem nebudeš litovat, když jí dáš přednost 😄
Machýrek
Pokud preferujes milenku na cely zivot, tak ano, ale jestli rad holky stridas, budes pak pri rozchodu brecet 😉
white label
Mylnou představou, že pokud mám na pořízení něčeho, musím mít zákonitě (do budoucna) i na případný dražší porvoz, poznal reálně nejeden "pracháč"...a je jedno jestli se jedná o auto, vnitřní bazén, zámek, letadl👋vrtulník...
Každý zkušenější člověk zvažuje při pořízení čehokoli i provozní náklady, "ušetřené" peníze je vždycky do čeho "dávat", bez ohledu na to, kolik jich kdo má. 😉
Mig_35
s kupcem tohoto vozu. Když bylo Q7 V12 TDI tak tam se o určité exkluzivitě dalo mluvit, ale třikrát přeplňovaný šestiválec chrochtavec... za 2 milióny... to je tiramisu z Lučiny, uherák z kuřecího, kaviár ze pstruha... :no:
white label
Vidíš Polreichu, a přesto třeba mně dává M 550d (za svou cenu), jako kombinace auta o motoru, větší smysl, než V12 TDI v Q7 (jo, být ten motor v aktuální A8, tak je to něco oooouplně jiného)., nehledě za až absurdní cenu za ni.
Tvými slovy je V 12TDI v Q7, něco jako parmská šunka v bábovce..., což je taky (svým způsobem) "exkluzivní" kombinace, kterou si skoro nikdo nekoupí... 😉
Mig_35
V12 TDI je obrovská kráva, která má smysl v obrovském autě... určitě ne v A8...
Machýrek
Prani se ti jiste brzy vyplni, nebot vzhledem k cenam se nebude jednat o vzacnost, naopak.
Mig_35
Věřím tomu, že se najde spousta pitomců, co si to koupí... Nafta přece spoří s každým km😄
Machýrek
Proc pitomcu? 550i by chtel (asi) kazdy, ale (asi) kazdy vi, jak je tezke se ji pak zbavit a (asi) kazdy take chape, ze to neni kvuli tomu, ze by to auto bylo spatne.
krultheking
to je pro mafiany jako nic...