Ekonomika
Machýrek
0
Proc pitomcu? 550i by chtel (asi) kazdy, ale (asi) kazdy vi, jak je tezke se ji pak zbavit a (asi) kazdy take chape, ze to neni kvuli tomu, ze by to auto bylo spatne.
Přejít do diskuze
Posadil bych tě do 550d a potom do M5 a ty bys mi řekl, co na tebe udělalo větší dojem... když dva dělají totéž, vůbec to nemusí být totéž...
Pokud preferujes milenku na cely zivot, tak ano, ale jestli rad holky stridas, budes pak pri rozchodu brecet 😉
Prani se ti jiste brzy vyplni, nebot vzhledem k cenam se nebude jednat o vzacnost, naopak.
Vidíš Polreichu, a přesto třeba mně dává M 550d (za svou cenu), jako kombinace auta o motoru, větší smysl, než V12 TDI v Q7 (jo, být ten motor v aktuální A8, tak je to něco oooouplně jiného)., nehledě za až absurdní cenu za ni.
Tvými slovy je V 12TDI v Q7, něco jako parmská šunka v bábovce..., což je taky (svým způsobem) "exkluzivní" kombinace, kterou si skoro nikdo nekoupí... 😉
Tvými slovy je V 12TDI v Q7, něco jako parmská šunka v bábovce..., což je taky (svým způsobem) "exkluzivní" kombinace, kterou si skoro nikdo nekoupí... 😉
Mylnou představou, že pokud mám na pořízení něčeho, musím mít zákonitě (do budoucna) i na případný dražší porvoz, poznal reálně nejeden "pracháč"...a je jedno jestli se jedná o auto, vnitřní bazén, zámek, letadl👋vrtulník...
Každý zkušenější člověk zvažuje při pořízení čehokoli i provozní náklady, "ušetřené" peníze je vždycky do čeho "dávat", bez ohledu na to, kolik jich kdo má. 😉
Každý zkušenější člověk zvažuje při pořízení čehokoli i provozní náklady, "ušetřené" peníze je vždycky do čeho "dávat", bez ohledu na to, kolik jich kdo má. 😉
s kupcem tohoto vozu. Když bylo Q7 V12 TDI tak tam se o určité exkluzivitě dalo mluvit, ale třikrát přeplňovaný šestiválec chrochtavec... za 2 milióny... to je tiramisu z Lučiny, uherák z kuřecího, kaviár ze pstruha... :no:
má přece i na benzín a je mu jedno kolik to žere. Uděluji si kýbl ventilků >😁 . Pak ještě něco o malopiňdíkovcích v SUV a můžu s ventilkama na burzu. 😉
Cena je rozhodně překvapivá, nejsi sám kdo čekal něco kolem 2,5m... Takhle je to zajímavá nabídka :yes:
Taky jsem to tak bral, že už bude slušně vybavené. Ale nikde jsem ještě neviděl konfigurátor, co je ve standardu a za co a kolik se připlácí.
Za konkurenta M5 to nemoze povazovat ani WinDiesiel 😄 Cena je to ale v kazdom pripade dobra. Konkurentom je podla mna skor 550i Xdrive, s M-paketom a pri porovnatelnej vybave mi tento naftak aj tak vychadza o malicko lacnejsi, cena je preto podla mne velmi zaujimava.
Mě nejvíc překvapila hodnota zrychlení u sedanu 550d.Je na stovce stejně rychle jako M5 E60 což je docela nálož.
za 2,5mil to uz bude ve velice slusne vybave (nerikam plne), zvlast kdyz ty nejdrazsi priplatky (😁rive, automat, Mpaket) jsou vlastne v cene. Dulezite taky je ze je tam rozestup 600tis proti M5, to tu hodne lidi necekalo. Me ta cena prijde velice prizniva. 😉