Novinky
je skutocne neviditelny a proti pezotu 508 nema C5 nadalej ziadnu sancu 😉
s tým len súhlasím. ked som si vyberal auto pred rokom, vybral som 508sw.
v C5 sa mi doslova nepáčil interiér. v mnohom ho stačí zjednodušiť. nechcem sa rozpisovať, ale akoby sám Citroen nechcel navýšiť predaj tohto modelu.
v C5 sa mi doslova nepáčil interiér. v mnohom ho stačí zjednodušiť. nechcem sa rozpisovať, ale akoby sám Citroen nechcel navýšiť predaj tohto modelu.
Jako uživatele koncernových aut se mi C5 moc a moc líbí až tedy na pár zbytečných kudrlinek jako třeba zadní světla z boku u Breaku. O proti chaotickému a rozhádanému Peugeotu 508 je to auto co má šmrnc a celkem ucelený design.
a to je ten rozdiel. si uzivatel koncernovych aut Citroen a mas ovplyvneny nazor. ja som si 508 kupoval ako majitel nemeckych aut a okolie - neber frantika...
ale, ak mas chut a cas, napis mi, v com je C5 lepsia nez 508. porovnavame auta, ktore maju k dispozicii rovnake podvozky a motory. cize hlavne ide o uzivatelsku cast.
ale, ak mas chut a cas, napis mi, v com je C5 lepsia nez 508. porovnavame auta, ktore maju k dispozicii rovnake podvozky a motory. cize hlavne ide o uzivatelsku cast.
C5 má lepší příplatkové sedačky - dvouose nastavitelné, s masážní funkcí... ty se myslím do 508 nedávají.
Rovnaké podvozky rozhodně nemají - přední náprava s dvojitými lichoběžníky se u Peugeotu dává jen do GT, jinde je obyč McPherson... u C5 jsou lichoběžníky všude, i u základní 1.6HDI. Hydractive je věcí názoru, ale třeba změna světlé výšky má něco do sebe.
Ani rovnaké motory nemají, do 508 se třeba nedává 3.0HDI.
C5 má lepší odhlučnění.
Rovnaké podvozky rozhodně nemají - přední náprava s dvojitými lichoběžníky se u Peugeotu dává jen do GT, jinde je obyč McPherson... u C5 jsou lichoběžníky všude, i u základní 1.6HDI. Hydractive je věcí názoru, ale třeba změna světlé výšky má něco do sebe.
Ani rovnaké motory nemají, do 508 se třeba nedává 3.0HDI.
C5 má lepší odhlučnění.
Pozor - oni nemajú rovnaké podvozky,´áno platforma je rovnaká, ale C5-ka má hydropneumatický podvozok (označovaný za najkomfortnejší podvozok, ale so zlou spoľahlivosťou/vyššímy nárokmi na údržbu) zatiaľ čo 508-ka má bežný, klasický podvozok.
Nevím jak dnes ale kdysi jsem měl tento podvozek u dvou Xantií a když jsem dodržoval předepsanou údržbu, na každé se najelo cca 300 tisíc a podvozek až snad na dvě prkotiny fungoval perfektně.
Veď ja viem, zle som to napísal. Myslel som, že je náročný na údržbu. Mnoho ľudí tieto Citroeny kritizuje za zlú spoľahlivosť, ale pri kvalitnom servise by auto malo ísť dobre.
ani tu nemáš pravdu, je jednoduchší aj lacnejší na údžbu. 😉
To, že se mi líbí a momentálně jezdím auty od koncernu mě nikdy nijak neovlivnilo, stejně tak jako řeči o tom zda je japonec až na konec či bezpohlavní VW. Pro tvou informaci jsem měl několik Peugeotů 406 (2001 výše-pro mne nejhezčí model všech dob) několik Xantií, jednu C5 první generace plus několik japonců. Jezdím auty která se mi líbí a aktuální C5 je prostě pěkná oproti stávající 508. Poslední 406tka byla po faceliftu v roce 2001 a pak se mi líbila 607. Od té doby mi přijde, že Peugeot tápe a tápe. Ale to je jen můj názor, mě se líbí to, tobě zas ono, a o tom to celé je. Tys koupil 508 já bych eventuelně šel do C5. Netřeba hned vykládat, že je někdo nějak ovlivněn ne?
photoshop riesi kazdy facelift... [odkaz]
:-!
:-!
super postreh! :yes:
Už som si to všimol, to isté môžeme pozorovať napríklad aj pri Opli/Vauxhalle a riadne ma to štve...
[odkaz]
[odkaz]
Čo sa týka faceliftu, spolu s Peugeotom 508 a Chevym Malibu považujem C5-ku za najkrajšie auto triedy. Je vraj aj najkomfortnejšia. Ale škoda toho faceliftu, niežeby bol zlý ale oni ani nedokázali upraviť hmlovky? A ja som čakal novú prednú masku... ;-\ 😉
[odkaz]
[odkaz]
Čo sa týka faceliftu, spolu s Peugeotom 508 a Chevym Malibu považujem C5-ku za najkrajšie auto triedy. Je vraj aj najkomfortnejšia. Ale škoda toho faceliftu, niežeby bol zlý ale oni ani nedokázali upraviť hmlovky? A ja som čakal novú prednú masku... ;-\ 😉
Už pred niekoľkými mesiacmi som sa pohral : [odkaz]