Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Foto od čtenáře z USA: BMW testuje novou generaci X5

9 komentářů

Dinar
znamenají bohužel oznámení bmw, udělali jsme z X5 autobus. Nezbude, než počkat na novou generaci X6. :no:
jossalito
Přesně tohle jsem chtěl napsat. I když je auto zamaskované, tak jeho nárůst hmoty mne doslova opařil. 8-s :no:
Xawier
Přemíra hmoty je typickým znakem všech BMW které přišly na trh v posledních deseti letech. BMW to ale umí docela dobře maskovat hranami,lemi a pomocí prolisů na karoserii. Až sundají tu maskovací fólii,bude to auto působit mnohem lehčím dojmem... 😉 Nicméně nárůst rozměrů je evidentní a asi se dal čekat...
Makovnik
X6 je potom vynimka, lebo moze byt poskladana prelismi ako harmonika, stale vyzera ako tank.

Co myslite, bude niekedy vyrobena aj X7? Mohla by sa volat Starliner, velkostou to meno dostane zadostucinenie.
positivemind
Počkej si na příští generaci X3, ona určitě doroste do rozměrů stávající X5 😄
fOE
narust rozmeru mi zas tak nevadi, resp. se dal ocekavat kdyz X5 ma byt to nejvetsi tereni BMW a uz X3 se posunula mistem vyrazne dal, takze X5 na soucasnych rozmerech by smysl moc nedavala. Navic pokud naplni proklamovane plany, ze auto zhubne 150-200kg tak mi zvetseni rozmeru nijak zvlast nevadi. Kdo nechce obludu ala Q7 koupi si jednoduse X3... nebo jeste lepe RR Evoque >😒]
ikoptak
testují nejen v USA, viděl jsem tohle auto i v německu na A3 v okolí Würzburg zhruba před měsícem.
ridlley
To, ze nova generacia bude rozmerovo na urovni Q7 a GL bolo zname uz davno. Presne ako pise kolega, dalsia X3 bude rozmermi dnesna X5. Toto zvacsovanie uz ale nebude mat kam pokracovat, jedine naozaj vyroba tych autobusov 😄
fOE
ono snad ani nebude treba pokracovat.

Pokud se bude brat X1 jako startovaci BMW SUV tak musi mit zakonite mista "primerene". Otazka je jestli prijde casem i X2 (asi az v dalsi generaci). X3 bude to dle me rozumne velke SUV (X4 se zrejme planuje, mozna uz v teto generaci). No a X5 bude ten nejvetsi a X6 jeho pseudosportovni, resp. "svihacka" verze. 6* bmw rady X by snad melo stacit kazdemu, pokud to tak BMW planuje.