Novinky
fOE
ono snad ani nebude treba pokracovat.
Pokud se bude brat X1 jako startovaci BMW SUV tak musi mit zakonite mista "primerene". Otazka je jestli prijde casem i X2 (asi az v dalsi generaci). X3 bude to dle me rozumne velke SUV (X4 se zrejme planuje, mozna uz v teto generaci). No a X5 bude ten nejvetsi a X6 jeho pseudosportovni, resp. "svihacka" verze. 6* bmw rady X by snad melo stacit kazdemu, pokud to tak BMW planuje.
Pokud se bude brat X1 jako startovaci BMW SUV tak musi mit zakonite mista "primerene". Otazka je jestli prijde casem i X2 (asi az v dalsi generaci). X3 bude to dle me rozumne velke SUV (X4 se zrejme planuje, mozna uz v teto generaci). No a X5 bude ten nejvetsi a X6 jeho pseudosportovni, resp. "svihacka" verze. 6* bmw rady X by snad melo stacit kazdemu, pokud to tak BMW planuje.
fOE
narust rozmeru mi zas tak nevadi, resp. se dal ocekavat kdyz X5 ma byt to nejvetsi tereni BMW a uz X3 se posunula mistem vyrazne dal, takze X5 na soucasnych rozmerech by smysl moc nedavala. Navic pokud naplni proklamovane plany, ze auto zhubne 150-200kg tak mi zvetseni rozmeru nijak zvlast nevadi. Kdo nechce obludu ala Q7 koupi si jednoduse X3... nebo jeste lepe RR Evoque >😒]
Xawier
Přemíra hmoty je typickým znakem všech BMW které přišly na trh v posledních deseti letech. BMW to ale umí docela dobře maskovat hranami,lemi a pomocí prolisů na karoserii. Až sundají tu maskovací fólii,bude to auto působit mnohem lehčím dojmem... 😉 Nicméně nárůst rozměrů je evidentní a asi se dal čekat...
ridlley
To, ze nova generacia bude rozmerovo na urovni Q7 a GL bolo zname uz davno. Presne ako pise kolega, dalsia X3 bude rozmermi dnesna X5. Toto zvacsovanie uz ale nebude mat kam pokracovat, jedine naozaj vyroba tych autobusov 😄
positivemind
Počkej si na příští generaci X3, ona určitě doroste do rozměrů stávající X5 😄
jossalito
Přesně tohle jsem chtěl napsat. I když je auto zamaskované, tak jeho nárůst hmoty mne doslova opařil. 8-s :no:
ikoptak
testují nejen v USA, viděl jsem tohle auto i v německu na A3 v okolí Würzburg zhruba před měsícem.
Dinar
znamenají bohužel oznámení bmw, udělali jsme z X5 autobus. Nezbude, než počkat na novou generaci X6. :no:
Co myslite, bude niekedy vyrobena aj X7? Mohla by sa volat Starliner, velkostou to meno dostane zadostucinenie.