Ekonomika
TO Ečko...... už i S80 je před..... no maj se hoši nad čím zamyslet, protože i já příznivce mercedesu musím říct, že je o půl třídy pod A6/BMW 5..... už aby tu byl FL a udělalo se něco s tím interiérem...
relativny neuspech ecka ma prekvapil uz minuly rok.... tento rok je to este horsie a rozdiely v strate na prvych su este vacsie..... pritom v nemecku je Ecko pred oboma rivalmi a ja osobne by som si tiez vybral v tejto triede Ecko alebo XF...... nerozumiem teda uspechu bmw a audi v nasich krajinach.... ale snad sa coskoro medak pozdvihne...... a pojde hore, pripadne verim ze nejaky facelift by to mohol zlepsit aj ked ako vravim v nemecku ale aj inde su medaky v pohode jasne vpredu.... problem bude len CR...a SR.... no a nase trhy su dost male takze v podstate z toho nemusime robit vedu...... na domacom trhu je medak tam kde ma byt...........najvyssie :yes😒br />
XF je dalsi nepochopitelny pripad....... nadherne dokonale auto a ludia si nadalej kupuju nudne audiny a este nudnejsie rozcapnute baworaky s tym ich podivnym interierom..... tazko pochopitelne ale co narobime......... ale je pravda ze jaguar nebol nikdy masovka.... je to maximalna stylovka a tych par predanych kusov v nasich krajinach nehra rolu...... jaguar sa presadzuje na inych trhoch... tam kde vedia ze jaguar je jaguar.......... :yes:
XF je dalsi nepochopitelny pripad....... nadherne dokonale auto a ludia si nadalej kupuju nudne audiny a este nudnejsie rozcapnute baworaky s tym ich podivnym interierom..... tazko pochopitelne ale co narobime......... ale je pravda ze jaguar nebol nikdy masovka.... je to maximalna stylovka a tych par predanych kusov v nasich krajinach nehra rolu...... jaguar sa presadzuje na inych trhoch... tam kde vedia ze jaguar je jaguar.......... :yes:
Vysvetleni je easy.... V mych ocich a evidentne i ne jen v mych jsou BMW 5 a zvlaste Audi A6 jednoduse lepe postavena auta + u me i lepe vypadajici. U BMW se nejedna o nakej velkej rozdil zvlast v interieru ale spis jizdne. Dale se obavam ze MB chtel z ecka udelat trosku 5tku mezigeneracni diskomfort je znacny w211 byla komfortem na urovni w221 sklasse. U me je i XF lepsi auto a ten sportback hmmmmmm😄.
BMW v tejto triede má konkurenciu jedine u A6. Mercedes sa nechytá. Ťažko povedať prečo, žeby mal bawor väčší cveng ?
Škoda jaguáru, u nás jedného vídam pri lidli.
Škoda jaguáru, u nás jedného vídam pri lidli.
Krása E viz. WL