Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český trh v červenci 2012: Nejprodávanější auta vyšší střední třídy

17 komentářů

BeranK
:yes: 😄 mimochodem, já jsme ho dokonce v té tabulce přehlíd....
palmexman
a co říkáš na výsledek jediného korejského vozu v této třídě? najednou tě korejci nezajímají?
escorpion
BMW v tejto triede má konkurenciu jedine u A6. Mercedes sa nechytá. Ťažko povedať prečo, žeby mal bawor väčší cveng ?
Škoda jaguáru, u nás jedného vídam pri lidli.
white label
😄 😉
Pekelná Micinka
>😁
nomises
To je těžko... V zahraničí jsou ty prodeje tuším mnohdy právě opačně. Navíc, když si člověk trošku pohraje s konfigurací interiéru, tak vypadá moc hezky. Osobně se pak líp cítím v E než v F10.
MarTin1
Vysvetleni je easy.... V mych ocich a evidentne i ne jen v mych jsou BMW 5 a zvlaste Audi A6 jednoduse lepe postavena auta + u me i lepe vypadajici. U BMW se nejedna o nakej velkej rozdil zvlast v interieru ale spis jizdne. Dale se obavam ze MB chtel z ecka udelat trosku 5tku mezigeneracni diskomfort je znacny w211 byla komfortem na urovni w221 sklasse. U me je i XF lepsi auto a ten sportback hmmmmmm😄.
3_diamanty
relativny neuspech ecka ma prekvapil uz minuly rok.... tento rok je to este horsie a rozdiely v strate na prvych su este vacsie..... pritom v nemecku je Ecko pred oboma rivalmi a ja osobne by som si tiez vybral v tejto triede Ecko alebo XF...... nerozumiem teda uspechu bmw a audi v nasich krajinach.... ale snad sa coskoro medak pozdvihne...... a pojde hore, pripadne verim ze nejaky facelift by to mohol zlepsit aj ked ako vravim v nemecku ale aj inde su medaky v pohode jasne vpredu.... problem bude len CR...a SR.... no a nase trhy su dost male takze v podstate z toho nemusime robit vedu...... na domacom trhu je medak tam kde ma byt...........najvyssie :yes😒br />
XF je dalsi nepochopitelny pripad....... nadherne dokonale auto a ludia si nadalej kupuju nudne audiny a este nudnejsie rozcapnute baworaky s tym ich podivnym interierom..... tazko pochopitelne ale co narobime......... ale je pravda ze jaguar nebol nikdy masovka.... je to maximalna stylovka a tych par predanych kusov v nasich krajinach nehra rolu...... jaguar sa presadzuje na inych trhoch... tam kde vedia ze jaguar je jaguar.......... :yes:
MarTin1
TO Ečko...... už i S80 je před..... no maj se hoši nad čím zamyslet, protože i já příznivce mercedesu musím říct, že je o půl třídy pod A6/BMW 5..... už aby tu byl FL a udělalo se něco s tím interiérem...
webpaja
A na co si hrajou? To by mě vážně zajímalo 😄

Krása E viz. WL
white label
Jestli to u toho Ečka to nebude tím, že je ta jeho "skrytá krása" skrytá až moc, např. v interiéru, tak tam je skrytá naprosto dokonale... 😲 :😉 😉
nomises
Tak mě osobně spíše překvapuje relativní neúspěch Ečka. Podle mě skrytá krása, sice mi to taky trvalo, ale narozdíl od A6 a er5 si na nic nehraje.
Pekelná Micinka
Tak nějak to bude.
Ham.
prodej XF a Themy bych vůbec nesrovnával, XF míří na stejné kupce jako D3. Thema míří někam k lowcostu. Prostě velké, levné, nenáročné.
twistedTSD
Já vím, ani já ty momentální prodeje moc vážně neberu, jen mi to prostě přišlo absurdní, že už i modernizovaný Chrysler dokázal překonat auto jako Jaguar XF. ;-\
Pekelná Micinka
Já taky moc ne, ale... Cenově začíná níž, to prostě bude vždy jeden z hlavních faktorů pro rozhodování u těch co nemají jasno dopředu a značka pro ně není preference. Podle mě, celkově se prodá těchto Lancií méně, snad jedině, že by do ní šli příznivci Chrysleru. Je na trhu krátce, takže se teď prodá víc kusů, ale srovnáš-li prodeje 1-7, tak Jag vede dost výrazně. Otázkou je, jestli čísla také nejsou cinklá, těmi různými samoodkupy atd. Pokud ne, tak je to prostě jen momentální stav.
twistedTSD
To prostě nechápu. Dokonce i Thema je tento měsíc před ním. A to se Jaguar na rozdíl od BMW obtěžoval i s tou češtinou, pokud vím.