Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Auto.cz slaví 15 let. Podívejte se, jak se změnilo od roku 1997

Vše o autech na jednom místě nacházejí uživatelé českého internetu už od 1. září 1997 na doméně www.auto.cz.
Zpět na článek
Avatar - PeterLuk
6. 9. 2012 21:06
Re: BAN STRÁNEK FORMULE 1
Tak F1 už dávno nieje to čo bývala ani na auto.cz, ani v reáli. Dnes je to celé o peniazoch a sláve, motoršport (myslím ten vrcholný, majstrovstvá sveta, pri amatérskych a národných a samozrejme aj mnohých ďalších súťažiach je to už vporiadku) už dávno nieje to čo býval, už ide hlavne o peniaze a slávu, podobne aj vo WRC. No škoda... Niečo s tým treba urobiť.
5. 9. 2012 15:55
Moc velkej důvod k jásání není...
... dřív jsem chodil denně, pak několik let vůbec a teď jen občas. Co mi vadí nejvíc, je ta totálně přemrštěná hromada reklam, skrytejch reklam aka "komerční sdělení" nebo "PR". To je opravdu nechutný. Bliká to celý jak výherní automat a člověk musí hledat, na co kliknout a co je reklamní past...
4. 9. 2012 19:35
Re: auto.cz
plus pod fotkami chýba popis, aspoň vo zmiešaných galériách z autosalánov a v porovnávacích testoch
4. 9. 2012 15:35
Re: Auto.cz
Přesně tak, před 15 lety to bylo jiné kafe, články byly seriozní, dneska je to skoro jako Blesk o autech, což je smutné. No dobře, s tím bleskem jsem to možná trochu přepískl, ale pointa je snad pochopena. :-!
Avatar - pretekar
3. 9. 2012 20:30
Re: 2004 - 2008
Presne kvoli novemu vzhladu sem chodim podstatne menej a aj auto z recenzie som stiahol a to tam bolo od vzniku moje.auto.cz :no:
3. 9. 2012 12:46
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
Uz ked som videl nadpis prispevku hned som rychlo isiel pozriet komu patri...
a som velmi rad ,ze patri prave GTI...

Bravo za tvoj prispevok..bravo aj za jeho hodnotu a prinos
Avatar - Barrichello
3. 9. 2012 10:44
Re: CZ, AUTO.CZ
A kdo to prosímtebe vzdal? Naopak konkurence valem přibývá a konkurence boduje v tom že řadu článků má daleko dřív >:D
Avatar - Barrichello
3. 9. 2012 10:42
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
To bude jinej driák. No začla škola no, tak GTI nastupuje >:D >:D
Avatar - Barrichello
3. 9. 2012 10:41
Re: BAN STRÁNEK FORMULE 1
A co ti brání číst daleko lepší F1 sports?

Formulí to tady žilo tak 98-03 ale pak všichni utekli na jiné formulové sajty a už tam zůstaly.

Takže nám pamětníkům zbyly jen vzpomínky na zašlou slávu F1 na auto.cz :-)
Avatar - WinDiesel
3. 9. 2012 10:31
BAN STRÁNEK FORMULE 1
Milá redakce, toto se Vám zvláště povedlo. Nebo Vašim chlebodárcům. Přeberte si to jak chcete. Momentálně jsem s rodinou na dovolené (v Irsku) a chtěl jsem si počíst o Formuli 1 - nedělní závod jsem neviděl a tak jsem si chtěl o něm přečíst na Vašich stránkách. Ale nepřečetl jsem si nic, protože podstránky o Formuli 1, kterém Vám dodává Blesk, jsou v Irsku banovány, protože obsahují porno nebo něco takového.
Tak to k vynikající úrovni auto.cz.
(To že hesla jsou na tyto stránky nepřenositelné, je druhá věc. To, že Vám diskuze na Formuli 1 poklesly na 0, je třetí věc.)
A to už vůbec nemluvím o zaplevelení auto.cz vnucenými příspěvky z SM a Autotipu.
3. 9. 2012 10:19
Auto.cz
Byli jste dobří než vás prodali Springerům. A docela jste nikomu nelezli do zadnice což dnes neplatí (tak jako u SM). Ostatně koho chleba jíš toho píseň zpívej.Asi tak.
3. 9. 2012 10:17
Re: 2004 - 2008
Já bych se taky vrátil k předchozímu vzhledu. Byl stoprocentně lepší. :yes:
3. 9. 2012 08:01
auto.cz
urobte konecne nieco s tou galeriou! Rolovat kazdu fotku je uplne mimo.
2. 9. 2012 22:53
Žlutá
Sakra to nám to utíká, ještě teď si vzpomínám, jak jsem se málem zhroutil, když mi zmizela žlutá barva a doteď se z toho nemůžu vzpamatovat >:D Je to furt takové vyblité, bez tváře, nějaký facelift by to chtělo ;-) Hlavně by to chtělo přizpůsobení pro širokoúhlé monitory, kdo má dneska 4:3, že? A foto ve vyšším rozlišení, fotoaparát máte určitě parádní, tak proč to zmrvíte nizkym rozlišením?
2. 9. 2012 13:40
Re: 2004 - 2008
JJ obvzláště rok 2008, tedy předchozí formát byl nej... :yes:
Avatar - white label
2. 9. 2012 00:52
Re: Galerie
Je pravda, že tady nejde ani tak o porovnání estetičnost současného designu s minulým(i), ale o nesporně lepší barevnou "ergonomičnost" designu staršího ve srovnání s novým, proto by u případného zrodu nového designu měl sedět i nějaký ten "oční lékař". ;-)
2. 9. 2012 00:33
Galerie
ÓÓÓ...jaká to úleva pro oči, sledovat galerii a vzpomínat, jak dobře se tenkrát na auto.cz hledělo...

Je to škoda - tahle zabejčenost majitelů webu jejich produktu jen a jen škodí a poměrně dost snižuje úroveň jinak kvalitních stránek.
I přesto přeju vše nej k narozkám a - buďte tu dál!
2. 9. 2012 00:28
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
Myslím si, že píchat si marihuanu je blbost ;-) .

Jinak se divím, že máš vůbech chuť reagovat na GTI-ho plácání...třeba já je úplně vynechávám a pohledem jen tak sklouznu, abych se přesvědčil, že ani tentokrát o nic nepřicházím.
Avatar - white label
2. 9. 2012 00:17
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
A jak to víš ty, že by osobní zkušenost..., nebo je to u tebe podobné jako s tím údajným "pícháním marihuany". ;-)
Avatar - positivemind
1. 9. 2012 23:28
Re: CZ, AUTO.CZ
Jak myslíš, že to funguje... vedení chce větší čtenost, tedy zobrazení, tedy výdělku na reklamě. Tohle už je byznys a to co vidíš je jen kompromis.

S tím bude mít Jirka Červenka dost zkušeností z Lime a autowebu
Avatar - escorpion
1. 9. 2012 21:30
Re: CZ, AUTO.CZ
Mne sa páči tento, aktuálny dizajn. Ty si tu "ako doma", už od rána prispievaš, tak si si snáď zvykol.
Avatar - Glaukos
1. 9. 2012 20:27
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
to si vystih přesně :yes:
Avatar - umo
1. 9. 2012 19:47
Re: super
Ja osobne na stránkach uprednostňujem uživateľské recenzie. A tie sa vyskytujú na www.autozor.sk. to je podľa mňa najlepšia slovenská stránka. Dá sa tam zistiť cena nového auta, jeho technické údaje, výbava bez toho, aby si musel prechádzať na domovskú stránku tej ktorej značky. A taktiež si môžeš cez porovnávaciu tabuľku porovnať konkurenčné modely rôznych značiek.
1. 9. 2012 19:44
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
1. 9. 2012 19:42
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
jako pacient hospitalizovaný v Beřkovicích jistě víš (a GTI taky), že na zavírání klecového lůžka se nezapomíná
1. 9. 2012 19:05
Re: CZ, AUTO.CZ
Taky souhlasím, ta nejnovější verze je taková univerzální bezpohlavní téměř bílá šablona vybraná jen proto, aby byly víc vidět reklamy. Je to ale trochu kontraproduktivní, až kvůli tomuto novému webu jsem reklamy vypnul. Dřív mi nevadily, ale v novém designu mě jejich výraznost a blikání už příliš rušily při čtení. Holt méně je někdy více a předchozí design byl jednoznačně lepší a hlavně nezaměnitelný.
Avatar - Starfighter
1. 9. 2012 18:40
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
A tobě zase zapomněli zavřít klecové lůžko, žejo?
1. 9. 2012 18:29
Re: PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
ty sis zase píchnul marihuanu žejo?
1. 9. 2012 17:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - 3_diamanty
1. 9. 2012 17:39
Re: CZ, AUTO.CZ
presne tak..... ta predosla predposledan graficka uprava so zltym podkladom bola najlepsia :yes:

tento novy biely nemastny neslany bezpohlavny dizajn na ktory si pomaly vsetci zvykame sa staremu nemoze rovnat ;-\
1. 9. 2012 17:13
PATNÁCT PRÉMIOVÝCH GARÁŽÍ
No tohle je v dané benzínové době na velkou pochvalu. Navíc je těch patnáct let tvrdě oddřených. Vždyť natlouct v této kotlině základní silniční zákon - Jsi než to, co tvůj vůz - do zdejších lidově-demokratických hlav je v podstatě nadlidský výkon. Avšak... daří se. Bravo.

Objektivita povýšená na redakční princip, teorie informační relativity potvrzovaná bleskovou včasností zpráv, to vše doprovázeno špičkovou grafikou a vskutku bohatým obrazovým materiálem. Jistě, sem tam to trochu ustřelí, ale tohle se hravě zkoriguje na diskusích. A tak to má být - pravda, garážová pravda, je vždy odrazem střetu světla a tmy. Neboť teprve stín tvé noci dává ti nadějí, že světlo dní ti přinese radost poznání. A tedy lež, co kojíš svojí malostí, zadav v pravdě slov, a na zdi své garáže pak nadobro ukřižuj.

Teprve pak nastane i na diskusích stav objektivního vědomí. Vždyť k čemu sebezáchovné, tak říkajíc heveroidní vyzdvihování zcela průměrné produkce, k čemu mámivé garážové patolízalství? Zde přec... padni komu multilink padni. A nechť tvému postoji nestojí otřesným modelem aktuální až třasořitný kvikot těch, jimž na korouhvi skví se nápis - rovnost, volnost, zoufalství, avšak bojí se především sami... sebe, bojí se více svých neschopností než schopností těch druhých...

Dnes slavíme - upřímně a radostně - patnáctku, již pozítří budeme jistě všichni stejně radostně a upřímně slavit... sedmičku. Ano ano, přijede ten, který na dalších sedm let přepíše budoucnost kompaktů. Kdo ho již spatřil, kdo se budí z revoluční vertikální linie zadního bočního okénka, kdo spatřil již sedmičkovou důslednou symetrii kabiny, fantasticky parcelovanou horizontálně rozmáchle orientovanými výdechy, ten ví, co se blíží...

A tak to má vskutku být, ti nejlepší slaví, neboť slavit mají co. Teď už jde jenom o to, jestli ti bude pozítří víno v číši perlit, nebo kapat na karbid...

BRAVO PATNÁCT, BRAVO AUTO.CZ :yes: :-!
1. 9. 2012 16:34
CZ, AUTO.CZ
Na úvod je třeba pogratulovat a potvrdit, že v Československu je auto.cz bezkonkurenčně nejlepší motoristický server. I přes několik pokusů o konkurenci se to nikomu pořádně nepodařilo a později to raději vzdali :yes:

Na druhou stranu bych se nespoléhal na to, že čtenáři téměř nemají kam odejít a zaměřil bych se na zlepšování kvality informací. Nárážím na BLESKovou bulvární proměnu, která tomu zde příliš nesvědčí.

Co se týče designu, jako všichni ostatní už jsem si zvykl, nicméně na starou, žlutou, přehlednou klasiku nedám dopustit. To bylo AUTO.cz na vrcholu.

Děkujeme, neodcházejte! ;-) :yes:
1. 9. 2012 16:26
vy si teda hodně fandíte
"Ani její zlínští zakladatelé tehdy patrně netušili, že stojí u zrodu fenoménu, který bude v příštích letech diktovat formu i obsah všem motoristickým magazínům nejen v tuzemském koutě celosvětové počítačové sítě. "

tak to je vrchol, to si fakt myslíte? zkuste začít psát pořádný články a ne jen recyklovat starý a přestaňte nadržovat určitým značkám nejmenovaného koncernu a tak za 10 - 15 let až bude adresu auto.cz znát aspoň jeden cizinec z milionu, tak si tady takový mekty pište :no: :no:
1. 9. 2012 13:40
Nový design
Dle poslední fotky máme tedy brzy očekávat nový design? :-)
Ne, že by byl tento špatný, naopak. Ale ta galerie, to je prostě porod rolovat u každé fotky 8-s

Jinak skvělá práce, jen tak dál a díky :yes:

PS: Uvítal bych nějaký kalendář motoristických akcí, za ten bych vám ulíbal ruce :-) Vždy se totiž dozvím o různých srazech (např. veteránů) až po skončení, a to už je většinou plat prdný. :-|
Avatar - PeterLuk
1. 9. 2012 12:40
Re: GRATULACE!
Súhlasim s oboma. Ešte chýba menej bulváru, viac kvalitnejších a hlavne večších fotiek, viac nápadov a menej reklám. Súčasné rozloženie webu je super, nemenil by som ho, akurát grafiku by to ešte chcelo vylepšíť. :yes:
Avatar - PeterLuk
1. 9. 2012 12:37
Re: super
Neviem , ale ja navštevujem zo Slovenských auto.pravda.sk (výborné články o histórií :yes: ), auto.sme.sk, automoto.sk
1. 9. 2012 12:22
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - blake26
1. 9. 2012 11:59
gratulujem
chodim tu priblizne styri roky (neaktivne asi 3) a vazne ste dobri vdaka testom aj koly macz a ostatnym novinkam tak zelam vela uspechov dalsich 15 rokov :yes: ;-)
1. 9. 2012 11:37
Re: super
a jakej je podle vas nejlepsi slovenskej web o autech pls?
1. 9. 2012 10:42
Tak trošku smutné
Trošku mě to zkazilo dnešní ráno, člověk si uvědomí jak rychle těch 15 let uteklo. Slintali jsme tenkrát nad auty, které jsou už pomalu na vrakovišti. A přitom úplně stejným způsobem jako dnes. I po přečtení starých testů mám pocit, jako kdyby to bylo včera, ale bombardování stále novými generacemi automobilů ve mě vyvolalo pocit, jaký mají veteráni. Čas zkrátka běží neúprosně, jen ty auta možná stárnou ve skutečnosti pomaleji než my sami. Takže přeji vše nej, do těch dalších 15 let.
Avatar - iudex
1. 9. 2012 10:10
HAPPY BIRTHDAY!
Tak 15 rokov, to už je pekné číslo a dôvod na oslavu. Od amatérskych, ale oduševnených začiatkov po profesionálnu úroveň jednotky na trhu. ACZ už je zrelé na občiansky.
Auto.cz čítam asi osem rokov a uverejnené testy silne ovplyvnili to, v akých autách sa teraz vozím.
Tak zabudnime teraz na drobné vady na kráse (dizajn či reklamné články) a zaželajme kolektívu ACZ rovnakú snahu a energiu ako na začiatku, ostré pero (či klávesnicu) a objektivitu bez vonkajších vplyvov.
:-) :-) :-)
Avatar - CHerokee
1. 9. 2012 10:06
Re: super
Jen tak dál a vše nej do dalších 15 úspěšných let
1. 9. 2012 10:00
Re: GRATULACE!
Bulvární vlna ovšem zasáhla aji tento web. Škoda, myslím, že o pár věrných čitatelů se připravili, alespoň to samotní čitatelé v diskuzích hlásali. Navzdory tomu, za mě :yes:
1. 9. 2012 09:58
Re: 2004 - 2008
Já jsem si na nový vždy do pár dnů zvykl a pokažé se mi ten nový líbil víc :-)
1. 9. 2012 09:32
Gratulace
Čtu vás od roku 99, když mi doma zavedly net. Ještě přes telefoní linku (56kbps ;-) ). Než se načetla nějaká fotka, to trvalo roky...dneska to jen bliká a člověk je z toho stejně nervozní >:D .

Tak snad hodně štěstí do dalších let. Reklamy tu sice za ta léta přibilo...Hlavně udržte množství a kvalitu testů!
1. 9. 2012 09:13
800x600
Svět se mění a my s ním. Jen to rozlišení fotek zůstává pořád stejně špatné...inu což, aspoň je místo na bannery.

Jinak velká gratulace, jen tak dál. :yes:
Avatar - leone
1. 9. 2012 08:56
Re: 2004 - 2008
supr web, o tom žádná, .......ale prosím Vás, předcházející vzhled, byl rozhodně lepší, tak se nad tím zamyslete, a něco s tím udělejte,...ten současný je největší kaňka na kráse :no: :no:
1. 9. 2012 08:51
GRATULACE!
Auto.cz formou i obsahem opravdu dnes nemá konkurenci! A to nejen v rámci ČR... Těžko bych hledal web o autech, který je zpracován přehledněji, intuitivněji a s lepší informační hodnotou. Kam se hrabe auto-motor-und-sport.de, natož pak třeba bulvární autobild.de!

Budoucností této branže jsou bezpochyby videotesty přišpendlené k testům psaným. Ale tuhle cestu již také auto.cz nastoupilo...

Do dalších 15 let přeji co nejvíce objektivity a co nejméně bulváru a komerce! To jediné vás může zabít...

Tak tedy ať se daří! ;-) :yes:
1. 9. 2012 07:45
Re: super
Aj podla mna ste velmi dobri. A nie nahodou su tu na vasom webe aj Slovaci, naozaj dobra praca a prajem vela dalsich uspechov. :yes:
Avatar - umo
1. 9. 2012 01:41
super
Výborná stránka, je tu naozaj všetko o autách. Škoda, že niečo také nemáme na Slovensku