Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Designový speciál: Pařížské premiéry v toku času

8 komentářů

pumpkin
Dobre vidieť ako sa dizajnové obdobia striedali. Najviac ma nadchol pomerne rýchly prechod k oblým tvarom na začiatku 90. rokov. Vidno tam výrazný progres aj u "klasík" ako 911-ka či Golf.
Viem, že do článku nebolo možné zaradiť všetky parížske debuty, ale kto by si ich chcel pozrieť tak ucelenejšie, odporúčam túto stránku: [odkaz]
Dobrý článok Jakub, trochu mi len vadili slovné spojenia ako "nejsou neznámé", alebo "nejméně všedních kreací". To tak zaškrípe pri čítaní...ale inak fajn. :yes:
PeterLuk
Neviem ako vy, ale ja mám pocit, že bol tento Parížsky autosalón sklamaním. O večšine konceptov a áut sa vedelo už dopredu, prekvapením bol snáď len facelift Gallarda a koncept Panamery. Ináč boli horúcimi novinkami snáď len Clio RS/Estate a Golf GTI/Bluemotion concept...
gil54
Já nejsem zklamaný ani když u řady novinek a konceptů jsou k dispozici údaje a fotografie předem. Autosalon považuji jako oficiální prezentaci, společenskou událost a možnost si poprvé na novinky "sáhnout".

Je možná lepší, podle mě, být připraven a vědět co si chci prohlédnout detailněji a na co se mohu těšit.

Každý to ale může vnímat rozdílně.
PeterLuk
JJ, lenže ja som tam nebola keď tam človek nebol, tak kednoducho čaká viac. Veľa z nás tu diskutujúcich tam nebolo, a zatiaľ čo človek, ktorý tam je si môže auto ihmatať, my ć
vikis
Přesně, když člověk ví co přijde, tak je to o ničem 😒 Kde sou ty časy, kdy člověk nevěděl do poslední sekundy, co kdo představí 😄
Pekelná Micinka
Cadillac Starlight, úžasné auto.
Frantizsekk
Taky jsem chtel o nem hned napsat, coz vlastne delam 😄
Cisty a elegantni linie, ta strecha.. opravdova nadhera
Pekelná Micinka
Ano, na to že vznikl ve slavném roce Eldorada, tak je to neskutečně jednoduchý design. Škoda, že nevznikl produkční model. Ten název je příznačný, pokud ten kryt byl opravdu čirý, tak jet s tím v noci někde po nějaké nekonečné silnici na středozápadě, musela být neskutečná palba. Tedy spíš jako totální relax. 😉