Design
Pekelná Micinka
0
Ano, na to že vznikl ve slavném roce Eldorada, tak je to neskutečně jednoduchý design. Škoda, že nevznikl produkční model. Ten název je příznačný, pokud ten kryt byl opravdu čirý, tak jet s tím v noci někde po nějaké nekonečné silnici na středozápadě, musela být neskutečná palba. Tedy spíš jako totální relax. 😉
Přejít do diskuze
Taky jsem chtel o nem hned napsat, coz vlastne delam 😄
Cisty a elegantni linie, ta strecha.. opravdova nadhera
Cisty a elegantni linie, ta strecha.. opravdova nadhera
JJ, lenže ja som tam nebola keď tam človek nebol, tak kednoducho čaká viac. Veľa z nás tu diskutujúcich tam nebolo, a zatiaľ čo človek, ktorý tam je si môže auto ihmatať, my ć
Přesně, když člověk ví co přijde, tak je to o ničem 😒 Kde sou ty časy, kdy člověk nevěděl do poslední sekundy, co kdo představí 😄
Já nejsem zklamaný ani když u řady novinek a konceptů jsou k dispozici údaje a fotografie předem. Autosalon považuji jako oficiální prezentaci, společenskou událost a možnost si poprvé na novinky "sáhnout".
Je možná lepší, podle mě, být připraven a vědět co si chci prohlédnout detailněji a na co se mohu těšit.
Každý to ale může vnímat rozdílně.
Je možná lepší, podle mě, být připraven a vědět co si chci prohlédnout detailněji a na co se mohu těšit.
Každý to ale může vnímat rozdílně.
Neviem ako vy, ale ja mám pocit, že bol tento Parížsky autosalón sklamaním. O večšine konceptov a áut sa vedelo už dopredu, prekvapením bol snáď len facelift Gallarda a koncept Panamery. Ináč boli horúcimi novinkami snáď len Clio RS/Estate a Golf GTI/Bluemotion concept...
Dobre vidieť ako sa dizajnové obdobia striedali. Najviac ma nadchol pomerne rýchly prechod k oblým tvarom na začiatku 90. rokov. Vidno tam výrazný progres aj u "klasík" ako 911-ka či Golf.
Viem, že do článku nebolo možné zaradiť všetky parížske debuty, ale kto by si ich chcel pozrieť tak ucelenejšie, odporúčam túto stránku: [odkaz]
Dobrý článok Jakub, trochu mi len vadili slovné spojenia ako "nejsou neznámé", alebo "nejméně všedních kreací". To tak zaškrípe pri čítaní...ale inak fajn. :yes:
Viem, že do článku nebolo možné zaradiť všetky parížske debuty, ale kto by si ich chcel pozrieť tak ucelenejšie, odporúčam túto stránku: [odkaz]
Dobrý článok Jakub, trochu mi len vadili slovné spojenia ako "nejsou neznámé", alebo "nejméně všedních kreací". To tak zaškrípe pri čítaní...ale inak fajn. :yes: