Ekonomika
Jak můžete napsat, že něco stojí tolik a tolik a nakonec to není pravda. Stejně jako v áčkách nižší cena, kterou potom přeplatíte ve splátkách. Ceny se dají srovnávat jen když jsou všechny uvedené za hotové. Vy to vlastně víte, jen jste chtěl ohromit super cenou.
U Pola ale dlouhodobě tyto akční ceny ve skutečnosti platí i pro nákup za hotové.
V článku to není napsáno. Reagoval jsem na uvedené skutečnosti. Jestli máte pravdu tak to opravte.
Vážně? Tak o tom teda nic nevím >😁 A to si myslím,že bych měl 😄
A je to ten samej tříválec? tj. HTP? Jakože je to asi jasny, ale čekal bych tam tu informaci spíš, než přehled výbav.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale tohle byl (spíš jakože měl být) článek o tříválci 😄 ...a pak se to nějak zvrhlo v PR orgie...
Já bych raději bral Fabii 😄
Mám Polo ale je v něm Fábijáckej motor HTP a to je děs! Auto nemá chybu, ale ten motor, to je tragédie! Kdo tohle vymyslel ten by zasloužil! :no:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Takže klima a rádio jsou až ve vrcholné verzi, jinak za příplatek? Tak to ta cena zase tak špičková není, pokud tedy příplatky za tyhle celkem normální standardní věci nejsou bagatelní...
HTP za 220...tímto zůstává jedinou devizou vzhled auta, který je jednoduše výborný...troufám si říct že v segmentu B asi i nejlepší... 😐
Polo má dnes smysl pouze ve výbavě Comfort Edition a motorem 1,2 TSI/66kW. Solidně vybavené auto za přijatelný peníz a s dobrým motorem. Pokud bych chtěl auto této třídy do 250.000,- Kč poohlédl bych se u konkurence s okřídleným šípem ve znaku 😉 :-!
PS: Není nic trapnějšího než dělat v diskuzi reklamu na svého zaměstnavatele.