Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
swifter
příští generace se už možná vyrovná starého Ceedu po FL >😁
KubikCv
Rapid má bejt vochcávka pro chudý,takže Octavia 3 už rovnou A6ka pro socky >😁
Nebo pro manažery,kteří ještě nejsou tak vysoko aby měli na služební A6?
Nebo pro manažery,kteří ještě nejsou tak vysoko aby měli na služební A6?
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
vrkuboy
Pane Vaverko čouhá vám ze spodního rtu háček. Vás je možný ulovit i na pytlačku.... s chlebíčkem jak jinak. Škodováci tam tento detail nechali záměrně.
DOKTOOR
myslel som ze auto.cz je stále nezávislé. Ale mám malé podozrenie = to ze prezentujete ze tam skoda "zabudla" foto a zverejnite iba foto profilu. Preco nezverejnite aj foto prednej casti, ktorú ste predpokládam tiez videli v "zabudnutom" OS. Clánok na autobild.de viz [odkaz] Zeby to skoda-auto.cz (čítaj auto.cz) chcelo mat v peknej postupnosti zverejnované ?
:yes: :yes: :yes: Asi kluci z čech při testování neuměli ovládat navigaci, protože prostě nečtou návody! 😊))) A proto se nedostali k čelnímu pohledu
😉
😉
sumy
Tak předpokládám, že v nějakém příplatkovém balíčku snad budou i boční "protiobouchávací lišty" Dedukce , že když nejsou na obrázku v navigaci, tak je vůz mít nebude a ani se nechystají je krapet nepodložená, neboť auto bez bočních lišt bude asi tak po třech obouchaný. Tak "pitomý" snad u škody nejsou 😉
avatas
Asi tomu nerozumím,což se na toto auto bude stát poředník před mototechnou?
Nedováží se sem i jiná auta a nedělá se z toho žádná věda?
Řekne mi někdo,proč bych měl Škodu upřednostnit vůči konkurenci?
V malém rybníku je mřenka králem?! :-!
Nedováží se sem i jiná auta a nedělá se z toho žádná věda?
Řekne mi někdo,proč bych měl Škodu upřednostnit vůči konkurenci?
V malém rybníku je mřenka králem?! :-!
komentáru Murona: >😁 >😁 ;-\
Ono beztak není moc co odhalovat, tvar zadních světel je skrz to maskování znát. A přední světla už "unikly" od jejich výrobce.
Btw abych se vrátil k původní myšlence: To samé s tím palubním počítačem a odhalením podoby vozu už udělali s Audi A3, vzpomínáte? A ani tehdy to IMHO nebyla chyba. A i kdyby byla, Koncern chyby neopakuje.