Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Octavia prozradila sama sebe

Diskuze (21)
To, co mělo být skryto, neuniklo naší pozornosti. Víme, jak bude vypadat nová Škoda Octavia 2013.

Škoda nás pozvala do Portugalska, aby předvedla novou Octavii. Auta polepila maskovací fólií, zakryla podstatné části interiéru a dovolila fotit. Jenže podceňovat detaily se nevyplácí!

Palubní počítač a multimediální systém mají moderní barevnou grafiku oživenou geometrickými tvary a obrázky skutečného auta. A tak jsme v záložce s informacemi o autě nalistovali přehled údajů z palubního počítače, který zdobí boční pohled na Octavii modelového roku 2013. Podoba je věrná, jen hodně zmenšená.

Z digitálního obrazu Octavie je jasně vidět, že maskování ve stylu odcházejícího modelu byla ze strany automobilky jenom chytrá hra. Tvar bočního prosklení totiž současnou generaci ani v nejmenším nepřipomíná – zalomení na spodní hraně zadního okna je u mladoboleslavských aut novinkou. Podobný prvek dnes vídáme nejčastěji u BMW nebo Lexusu.

Stejně tak vyšlo matení s tvarem světel. Ta přední budou důsledně obdélníková, žádných geometrických složitostí se nedočkáme. Zadní lampy potom zasahují do boku výrazně víc než je tomu u Octavie II. Nechystají se ani žádné nelakované otěrové lišty. Naopak nárazníky ozdobí výrazné hrany, které volně navážou na hluboký prolis ve dveřích.

Diskuze (21)
Re: Konečně trochu hezká škůdka,
Myslíš O III a O IV? O1 byla tohle [odkaz]
2. 11. 2012 13:58
Re: nezávislé správy ??
;-)
Avatar - avatas
2. 11. 2012 11:00
Mnoho povyku pro nic
Asi tomu nerozumím,což se na toto auto bude stát poředník před mototechnou?
Nedováží se sem i jiná auta a nedělá se z toho žádná věda?
Řekne mi někdo,proč bych měl Škodu upřednostnit vůči konkurenci?
V malém rybníku je mřenka králem?! :-!
2. 11. 2012 08:42
Boční lišty
Tak předpokládám, že v nějakém příplatkovém balíčku snad budou i boční "protiobouchávací lišty" Dedukce , že když nejsou na obrázku v navigaci, tak je vůz mít nebude a ani se nechystají je krapet nepodložená, neboť auto bez bočních lišt bude asi tak po třech obouchaný. Tak "pitomý" snad u škody nejsou ;-)
1. 11. 2012 21:58
Re: nezávislé správy ??
ŠKODA BRAWOOOOO tohle je hit další minimálně 10 let tleskám, čumím, jsem v úžasu, tohle je české auto? ano není to sen :)))))