Ekonomika
Je vidět, že když se něco dělá pořádně, tak to jde, musí se ale chtít. Tady nemusí brečet klub nudlistů, že jim VW podvodně krade zákazníky marketingem.
je skutečně nutné do každého příspěvku do každé diskuze zmiňovat alespoň jednou VW? ještě tu chybí něco o Rapidu nebo OIII.
Zde nejde negratulovat. A to prakticky ke všemu. Ať je Ferrari jak chce "profláklé" je to živoucí legenda, která stále nabízí špičku, absolutní vrchol. :yes:
nepřát úspěch Ferrari může snad jen automobilový frigida, takže od mě gratulace pro Ferrari 😄
Úžasnej obrat....automobilovej frigida! :yes: >😒]
Ne že bych úspěch Ferrari nepřál, ale obávám se, že zvyšování produkce může této značce spíše uškodit. Na Ferrari se mi vždy líbila jeho výlučnost, která se stoupajícími prodeji pomalu mizí (berte to jako malou nadsázku). Dřív jsem viděl Ferrari možná tak 2x za rok. Dnes se stačí projít centrem Prahy a skoro pokaždé na jedno narazím. Výlučnost značky a ojedinělost byla věc, pro kterou si značná část lidí tuto ikonu automobilismu kupovala. Aby tato skupina lidí časem raději nepřešla třeba k Lambu. Počty prodaných aut sice zvyšují zisk a pomáhají tím tak všemu ztrátovému italskému zůstat přežít. Jenomže zvyšující se počet prodaných aut může mít za následek snižující se hodnotu značky jako brandu.
Zkrátka a dobře, zrovna včera jsem v Pařížské procházel kolem Ferrari 458 a nechalo mě docela klidným. Stát tam Aventador, asi bych zpomalil a pokochal se .-)
Zkrátka a dobře, zrovna včera jsem v Pařížské procházel kolem Ferrari 458 a nechalo mě docela klidným. Stát tam Aventador, asi bych zpomalil a pokochal se .-)
S počty prodaných kusů, jakých Ferrari dosahuje se pořád jedná o exkluzivku. Spíše mne mrzí majitelé, kteří tato auta (ne jen Ferrari) kupují, jen jako známku prestiže, aniž by jim primárně šlo o řízení. Historky o Enzovi, jak individuálně posuzoval, komu auto prodá mi dřive připadaly "trochu moc", ale postupem času ho začínám zpětně chápat. ;-\
To nedělal jen Enzo, ale třeba taky Tony Crook z Bristolu.
Traduje se story jak tam přišel nažehlenej kravaták že chce Blenheim. No a oni super, tak tady je pořadník atd.
No a týpe že by ho chtěl dřív, jestli by nešlo pár lidí přeskočit, že si připlatí.
Tony suše odvětil že prodejna Jaguaru jen za rohem a vyprovodil ho ven >😁 >😁
Traduje se story jak tam přišel nažehlenej kravaták že chce Blenheim. No a oni super, tak tady je pořadník atd.
No a týpe že by ho chtěl dřív, jestli by nešlo pár lidí přeskočit, že si připlatí.
Tony suše odvětil že prodejna Jaguaru jen za rohem a vyprovodil ho ven >😁 >😁
Akorát že po Enzovi se jmenuje jeden model, a nejspíš ne naposled, a po Tonym už nepojmenuje nikdo nic. Jinými slovy, když dva dělají totéž... ačkoliv ono to totéž ani nikdy nebylo, Bristol byl sice kvalitně, ale na koleně, dělané auto bez závanu moderní technologie s motorem z pickupu, tedy docela opak Ferrari.
Nejlepší Bristol byl Beaufighter. 😉
Nejlepší Bristol byl Beaufighter. 😉
😉 Jeden z nočních lovců. Nádhera. Sice obdivuji moderní mašiny, ale vidět a hlavně slyšet ve vzduchu něco z druhé války má neměřitelnou dávku stylu.
že se jím asi Sergio ještě nestihl míchat do modelové politiky.
že by přišlo nové SUV Ferrari Durango jo >😁
Sergio si snad uvědomuje, že to nejlepší co by se mu mohlo stát by byla ztráta It. občanství, pasu a zákaz vstupu do země. >😁 No a ty horší varianty.... Nevim, jestli jsou u jisté organizace ještě v módě betonové cvičky.
Zvyšovanie predaja u Ferrari nezávisí ani tak od zvyšovania dopytu zo strany zákazníkov, ako skôr od výrobných kapacít. Nezriedka sa na nejaký model čaká aj dlhšie ako 12 mesiacov. Takže Ferrari by bez problémov predalo aj 10.000 áut ročne. Nakoniec počet ľudí na Zemi, ktorí by si Ferrari mohli dovoliť, je aspoň milión. Ale nie každému sa chce čakať.
že také automobilky ako je Ferrari alebo Lamborghini prosperujú.
Pri pohľade na tieto skvosty sa človek okamžite cíti nejako lepšie a nemusí takéto auto hneď aj vlastniť.
Aj keď, kdo by nechcel... 😉
Pri pohľade na tieto skvosty sa človek okamžite cíti nejako lepšie a nemusí takéto auto hneď aj vlastniť.
Aj keď, kdo by nechcel... 😉
California je odsouzena k úspěchu od samotného začátku. Byl jsem překvapen, že jede lépe než bych podle papírových parametrů usuzoval (vyšší pohotovostní hmotnost, víceméně normální výkon motoru). Kombinace kupé a kabrio, možnost pohodlného cestování a to vše obklopeno gloriolou Ferrari dělá svoje. Kdo vyzkoušel Grossglockner pochopí.