Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat Panda chce pokořit rekodní nonstop jízdu napříč Afrikou

7 komentářů

jenik1
Panda je spolehlivé auto, určitě je tam doveze. Horší by to bylo s Fábií.
white label
Jj, jedničkový jeníku, zrovna s tvým avatarem to zní velmi přesvědčivě a nezaujatě... :😉 >😁

P.S. Osobně bych dal přednost předchozí Pandě, tenhle "nafouklý knedlík" je proti ní těžce "o ničem". 😉
wolff
Zbytečná až hloupá reakce.
:no😒br />
Za sebe... Taks and to Panda zvládne. Pokud ano, tak je to velký výkon. Pokud ne, tak snad důvody propadnutí budou se ctí... 😄
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
megacruiser
kolik bude mít Panda doprovodných vozidel. Nevěřím, že předokolka prakticky bez vybavení, nutných úprav a navijáku pojede pouští sama. Bez deseti rezervních kol prostě nemá v Africe šanci, pokud teda nemá něco jako runflat.
A připojuji se k názoru, že nová nafouknutá Panda na základu Jihoamerického Una je designově o ničem ve srovnání s velmi povedenou předchůdkyní. Fiat dnes kazí co může. Teď ještě čekám co za hrůzu vyprodukuje jako nástupce Grande Punta aby si tak zatloukl poslední hřebík do rakve...
Stejsn
No vidíš, a mně se právě designově strašně líbí, narozdíl od té minulé, která zas příjde o ničem mně.
sendador
Mne se libi obe dve. Ta nova vlastne jen rozviji design povedene predchudkyne, na prvni pohled je videt, ze jsou to obe dve pandy. Neco jako u oktavky.