Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen si připomíná 50 let na závodních tratích

13 komentářů

geroc I.
Tak pod tohle se podepisuji s plnou parádou. :yes: :yes: :yes:
Michal Fokt
Nejde o kvalitní/nekvalitní médium. Jde o to, že po internetových médiích obecně je vyžadována zejména rychlost a široký záběr témat a článek do hloubky je spíše výjimkou. Takže paradoxně internet, jenž není omezen počty stran a grafickým layoutem, preferuje (i kvůli povrchnímu přístupu čtenářů) krátké zprávy a tištěná média zase nemají na dlouhé články prostor. Nehledě na to, že ani personálně ořezané redakce časopisů už dnes nemají na žádná velká díla čas a využívají to, co jim naservírují PR oddělení automobilek. Žijeme v době, kdy rychle a stručně píšeme pro lidi, kteří chtějí číst rychle a stručně. Ten, kdo se chce věnovat některým tématům do hloubky ale naštěstí může na netu vše potřebně najít nebo posbírat.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Michal Fokt
Věřím tomu, že by se o FV dala napsat kniha a možná i tři. Ale tohle není ten případ. Toto je zpráva v rozsahu klasického newsu, ba dokonce se dá říci, že v rozsahu na poměry ACZ nadstandardním, poukazující na zmíněné jubileum. Stejně tak byste se mohl vztekat, že chybí info o účasti na VLN, Formule 3, Sciroco Cup nebo STCC.

Na googlu určitě umíte hledat nejen vy, ale i další, které třeba tato informace zaujala a chtějí vědět více, my se bohužel musíme pohybovat v určitých mantinelech poměru časové náročnosti, vypovídací hodnoty, ceny a rozsahu cílové skupiny čtenářů. Takže já jsem v první řadě rád, že jsem tuto, ve srovnání například s cenou přestavby nějaké kie na plyn, velmi okrajovou zprávu mohl zpracovat.

Ve vašem případě ovšem, spíše než o cokoli jiného, jde o příslovečnou hůl a její použití k inzultaci nejlepšího přítele člověka.
Gilgit
Gilgit
figurka
Všechno je špatně. Redakce si opět dovolila napsat něco o VW.
Pánové na rovinu, jděte se už s tou celosvětovou volkswagenovskou konspirací vyspat. Lze nalézt solidní množství článků, které jsou na tom s informační hodnotou špatně, ale v tomto případě se jedná o (byť krátké) zajímavé počtení. Jako člověk, který VW nikterak zásadně nesleduje jsem toto nevěděl a VW opravdu nevnímám jako motorsportovní značku. Při frekvenci článků o motorsportu obecně alespoň něco. Žádné superlativy, žádná adorace, jak je VW božské. Jen informace.
Díky redakce :yes: Jen více takto informativních článků.
Emel
V článku je jasně řečeno, že mnoho automobilek má motorsportovní historii bohatší... jenže třeba takový Renault už má stovku za sebou a další kulatiny v nedohlednu 😉 .
Futurista
Potěší nepotěší. Kolik podobných článků, ale o jiných automobilkách jsi tady poslední dobou četl??? Tohle je nestrannost jako vyšitá. Tady na ACZ spousta lidí reaguje jen proto, že tohle už není normální. Nic proti VW nemám, ale vím, že si nikdy VW nekoupím. Asi jako Zeman/Schwarzenberg... Už mě se.e, kdo všechno se cpe do medií s tím, že Zeman není jeho prezident... Zbytečný kecy, zbytečný články...
Futurista
Tak podstata článku je připomenout si milník... Super, takže budeme tančit a opěvovat, co tady bylo před padesáti lety, a na co v dnešní době VW nenavazuje. Ostatní značky taky budou mít nějaký milníky, jsem zvědavej, která bude příště.

Ten článek je další mylník... Hlavně, že zas máme článek o úspěchu VW...
Choochoo
Nevim jestli potesi, ale rozesmeje >😁
adamikos
Jakožto fanda Renaultu tak nějak automaticky spadám do kategorie "odpůrců" VW a článek mě naopak mile překvapil. Nevěděl jsem, že takoví velikáni jako Rind, Rosberg, Lauda začinali ve formulové sérii s technikou od VW . Jinak samozřejmě motoristické geny a dosažené výsledky v motosportu stojí jasně na straně mé oblíbené značky 😉
SCHROJF
Tak tento clanok urcite potesi zaritych odporcov VW... 😉