Novinky
Pierro
0
a vieš kde sa predávajú pemprsky?? Na to nepotrebuješ majsterskú profésiu ale len to pozorné voko, aby si nezabudol, kde je u vás na sídlisku drogéria... 😉
Přejít do diskuze
...jednotlive kategorie a jednorocni vitez je jedna vec, leader v motorech ma stale ve znaku modrobilou vrtuli 😉. Z preplnovanych ctyrvalcu vidim jako spicku 1,6THP od BMW a PSA, ktery nema tolik vazanou spotrebu na styl jizdy jako 1,4TSI od VW.
No tak konečne po čase aj niečo zaujímavé od Audi. Svieži vietor v inak pomerne sterilnom ovzduší značke jedine prospeje. Liftback v mainstreme je vpodstate bežná vec, možno, tak ako kombi, sa usadí aj medzi luxusnejšími autami. Príspevok od Audi vyzerá nadmieru dobre, a nie iba vzhľadom na ostatné modely značky. CLS alebo CC by som sem nemiešal, toto je niečo celkom iné.
V opačnom zmysle len jediná poznámka: trochu života v prednej časti by určite neškodilo, tváre dnešných Audín sú až zúfalo nudné.
V opačnom zmysle len jediná poznámka: trochu života v prednej časti by určite neškodilo, tváre dnešných Audín sú až zúfalo nudné.
jako Audi co se mi libi, jakože ještě se mi libi ta R8 ale tu nepočitam mezi obvykle "Audi" >😁 jsem to napsal složitě, jenom jsem měl takovou myšlenku v hlavě >😁 Jakože A5 je prostě jedine audi (+ teda ta R😄 co se mi libi 😄 to neřeeeeeš >😁
motory roku přijdou, počkej na ty 3 valce ;-\ od bmw přišti rok....fuj se mi třepe kuže, je potřeba kupovat než to přijde, ale oceněni jim za to zase spadnou do klina...
Každopadně A5 je jedine Audi jako Audi (nemluvim o R8 ta je snad jasna) co se mi libi a tak si myslim že i tahle variace by mohla byt ok. A konečně možna z tímhle vozem někteři pochopi i význam X6, která poskytuje podobny cestovni komfort (hlavně teda zadni sedadla) ale jenom je "trošičku" vyšší 😄
A5 ano :yes:
Každopadně A5 je jedine Audi jako Audi (nemluvim o R8 ta je snad jasna) co se mi libi a tak si myslim že i tahle variace by mohla byt ok. A konečně možna z tímhle vozem někteři pochopi i význam X6, která poskytuje podobny cestovni komfort (hlavně teda zadni sedadla) ale jenom je "trošičku" vyšší 😄
A5 ano :yes:
Tak toto je novinka roka. VW je proste jednotka. JEDNOTKA. BRAVWÚRNA JEDNOTKA, po rokoch predstihol aj BMW v jeho majsterskej profesii tak
[odkaz]
[odkaz]
Chudak Panamera, netroufl bych si prirovnat karosarskou variantu A5 ke zbrusu novemu a pro znacku Porsche revolucnimu modelu. 😉
To je možné..., ale on míval různých aut (na chvilku) i desítky ročně...
Tohle je verze pouze s předkem, ale jsou i čtyřkolky...
😉
Tohle je verze pouze s předkem, ale jsou i čtyřkolky...
😉
Já nevím, že s tim tolik nadělaj - prostě A4 liftback. Hezký, ale že by to měla být nějaká bomba 8-s
Myslím, že 5GT je jiná story, taková sedma nastojato, tam jde o ty vzadu, tyhle audi sportbacky mají mít jako hlavního řidiče, který potřebuje občas šoupnout do kufru psa nebo příležitostně převést nějakou krabici a nechce sebou permanentně tahat kubík vzduchu v kombíku po 90% svého ježdění, jde o styl spojený s praktičností liftback vstupu, o čem přesně je GT5 pořád nějak nevím, spíš bych to viděl k tomu erku, jak jsme debatovali ráno. 😉
Pouze na našem kontinentu..., ale v Americe má ještě designově neblaze proslulou konkurenci v podobě Pontiacu Aztek...
[odkaz]
[odkaz]
Rhodius pořád žije...aspoň v našich srdcích určitě... >😒]
Když ho zahlédnu (naposled včera), nikdy neodolám a dlouze se znovu ohlédnu...a zase si řeknu..."je tohle vůbec možné"... :-!
Když ho zahlédnu (naposled včera), nikdy neodolám a dlouze se znovu ohlédnu...a zase si řeknu..."je tohle vůbec možné"... :-!
Tu GT5 jo, ale na Deltu stejně nemá, tu totiž dělají opravdoví umělci - Italové!... :yes: >😒]
Na tu (A7) se těším taky a ještě mnohem víc..., předpokládám že designově "smázne" nejen ten zadek z GT5ky... 😉
No jo..., ty už zase vidíš hlavně ty ušetřený prachy za zadní stěrač... >😁
P.S. Asi napíšu do Audi, jestli by verze bez zad. stěrače nemohla být jen za příplatek... :yes: >😒]
P.S. Asi napíšu do Audi, jestli by verze bez zad. stěrače nemohla být jen za příplatek... :yes: >😒]
Dinare já i s tím stěračem... 😉 Každopádně má to šmrnc, praktičnost, eleganci i punc solidnosti. Tady si myslím, že jde o správný tah na branku. Nebýt bazarnicko-teplákovým kovbojem, tahle varianta středně třídých aut od Audi je mou jasnou volbou. Ještě se těším na větší sestru se znáčkem A7... Každopádně BRAVO AUDI... 😉 :yes:
Jo, to je dobrej pohled :yes: včetně toho stěrače 😄 Určitě se tento nový trend uchytí... mám jen malou obavu o tu bachratost bavorské zádi.
CLS nebo passat CC nic neřeší, jsou to z funkčního pohledu sedany, tohle je jiná, a mě osobně to velmi oslovuje, kombík nechci a sedan je občas nepraktický, tohle vypadá na solidní řešení, zdání důstojnosti z tříprostorové karoserie tam částečně zůstává a liftbackové otevírání zádě je praktické. Tomuto řešení, které bych nazval premiovou variantou na liftback (zásadně bez stěrače, prosím!) prorokuju velkou budoucnost. 😉 :yes:
Vedle Panamery bude jistě A5 Sportback novinkou roku. Karoserie těchto aut (čtyřdveřová coupé), a to bez ohledu na velikostní třídu, ovšem musí být především elegantní. Definici třídní elegance již vytvořil Mercedes-Benz svým neskutečně krásným modelem CLS. Z nadcházejícího bavoráčka mám trochu obavu, a to zejména s odkazem na jeho až nesportovní záď. V kostech však cítim, že A5 bude trefou. Trefou je ostatně již i koncernový Pasat CC. No... v tichosti nám na silnicích vyrůstá velmi efektní a prestižní segment. Máme se na co těšit.
Proc by se lisila, jde jen o karosarskou verzi A5, takze se da ocekavat identicka predni cast.