Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
vabis
potřebuji, chci :-) konečně osobní auto s normálním zdvihovým objemem :yes:
Lomaxx
Pokud vím tak současná pátá generace modelu Camaro se prodává od roku 2009, nééé 2006. Takže modernizace po pěti letech je akorát. Nepište bludy.
flyboyeda
I přestože se amrickým muscle kárám výhýbám jako čert kříži, Camaro má úžasný DIZAJN a jákokoli úprava ho může jen poškodit,ty přední hranatý světla jsou jak pěst na oko,prostě musí být kulatý,vypadají jak oči predátora a ty nový zadní světla taky nic moc
suhlas.... facelift autu viac uskodil ako pomohol.. tie gulate svetla davali autu jasny pohlad predatora... teraz je to uz taky umely pohlad ;-\ ... je to nieco ako ked v rollse nahradis rucickove hodiny digitalkami...
Parda71 (BMWfans)
Proč nový Vette vypadá zezadu jako Camaro a Camaro po fl vypadá ze zadu jako... jako hodně nepodařený vtip? Chevrolet v mých očích své sportovní modely designově zabil.
Jen, jak tady psal už majitel BMW 7, nevlastním ropná pole.
PS: Mig(a)_35 "nechme být"
PŘESTAŇte FANTAZÍROVAT! Po tom co jste mi "zkusil udělat" opravdu NEmám zájem (i kdyby jste se OMLUVIL) - vy jste naopak zkoušel "přitvrdit" = takže KLÍDek borče - šup zpátky do reality ;-)
(shodou okolností) mám jen STEJNÝ názor na toto auto a to co jste napsal "sedlo jak poklička na hrnec" - jinak můj názor (na VÁS) je (a bude) NEměnný
(všem ostatním) Pěkný den (třeba s faceliftovaným CHEVROLETem CAMARO :-)