Novinky
Lomaxx
0
Protože Camaro má v EU přiliž vysoké prodeje, tak ho museli trošku znechutit... >😁
Přejít do diskuze
Proč nový Vette vypadá zezadu jako Camaro a Camaro po fl vypadá ze zadu jako... jako hodně nepodařený vtip? Chevrolet v mých očích své sportovní modely designově zabil.
suhlas.... facelift autu viac uskodil ako pomohol.. tie gulate svetla davali autu jasny pohlad predatora... teraz je to uz taky umely pohlad ;-\ ... je to nieco ako ked v rollse nahradis rucickove hodiny digitalkami...
jo vé osmička na "sedmi" v atmosféře je už přiblížení stavu zvaný ideální :yes: já bych tam chtěl automat
To je pokus o VTIP DNE? 😄 >😁 >😒]
PŘESTAŇte FANTAZÍROVAT! Po tom co jste mi "zkusil udělat" opravdu NEmám zájem (i kdyby jste se OMLUVIL) - vy jste naopak zkoušel "přitvrdit" = takže KLÍDek borče - šup zpátky do reality 😉
(shodou okolností) mám jen STEJNÝ názor na toto auto a to co jste napsal "sedlo jak poklička na hrnec" - jinak můj názor (na VÁS) je (a bude) NEměnný
(všem ostatním) Pěkný den (třeba s faceliftovaným CHEVROLETem CAMARO 😄
PŘESTAŇte FANTAZÍROVAT! Po tom co jste mi "zkusil udělat" opravdu NEmám zájem (i kdyby jste se OMLUVIL) - vy jste naopak zkoušel "přitvrdit" = takže KLÍDek borče - šup zpátky do reality 😉
(shodou okolností) mám jen STEJNÝ názor na toto auto a to co jste napsal "sedlo jak poklička na hrnec" - jinak můj názor (na VÁS) je (a bude) NEměnný
(všem ostatním) Pěkný den (třeba s faceliftovaným CHEVROLETem CAMARO 😄
I přestože se amrickým muscle kárám výhýbám jako čert kříži, Camaro má úžasný DIZAJN a jákokoli úprava ho může jen poškodit,ty přední hranatý světla jsou jak pěst na oko,prostě musí být kulatý,vypadají jak oči predátora a ty nový zadní světla taky nic moc
Mám RÁDA? No třeba Ferrari FF a Roll Royce Wraith a Range Rover a ... a celkem sympatický a vzhledem k penězům VÝBORNÝ model je dle mne i Chevrolet CAMARO :yes: 😄
PS: Mig(a)_35 "nechme být"
PS: Mig(a)_35 "nechme být"
Pokud vím tak současná pátá generace modelu Camaro se prodává od roku 2009, nééé 2006. Takže modernizace po pěti letech je akorát. Nepište bludy.
Voni do toho daj sedmilitrovou véosmičku s manuálem a tady se řeší, jestli je dostatečně retro 😒
Mně se to líbí, vnější design agresivní a pod kapotou pořádná "atmosféra". Uvnitř až na ty hranaté tubusy s budíky taky OK.
Jen, jak tady psal už majitel BMW 7, nevlastním ropná pole.
Jen, jak tady psal už majitel BMW 7, nevlastním ropná pole.