Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Taigun je téměř připraven pro sériovou výrobu

20 komentářů

nalimer
VW vlastní v Brazílií až 7 tovární, pričom v 4 kompletizujú autá. Je preto pravdepodobné, že voz sa bude vyrábať v továrni Curitiba, kde sa montuje aj CrossFox (ktorého nástupcom aj Taigun bude - [odkaz]
Výroba priamo v Európe je otázna, pretože bez podpory zaradenia tohto modelu aj pod Škodu bude jeho predaj nerentabilný vzhľadom na možný počet predaných kusov len pod VW. Bratislavská VW je však najhorúcejším kandidátom na výrobu tohto typu vozidiel.
3_diamanty
taigun vyzera byt velkym konkuentom pre konkurencny ford ecosport... na rozdiel od fordu vw taigun aspon dobre vyzera 😉 :yes😒br />
mne sa taigun paci... seriova podoba sa uz velmi lisit nebude... vyzera to na sikovne paradne auticko... nieco ako bola stara SX4ka .. male kompaktne prakticke :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
nalimer
dovolim si nesuhlasit. ide o vyuzitie platformy pre NSF, ktora sa montuje momentalne len v Bratislave.
olsztyn
S těma názvama se zbláznili čtu to jako Tiguan.

Tlohe zná pecře kždaý mlaý dtíě :no:
WalterWhite
Tiguan je predsa väčší model.
Taigun
Tiguan
Toureg
Tairex *
3_diamanty
touran 😉 .. viem viem... to je MPV
WinDiesel
Tydlitek
Tydlidát
Tydlyšmidly *
>😁
Tupoň taky dobrý
sargis
No vsetky "ine" VW maju na zaciatku T, SUVcka v nazve T a G. Cize dalsie bude zrejme TIGER 😲
pelikoš
to už má dávno zamluvený wehrmacht >😒]
blowiik
No upřímně... jestli někdy u VW vznikne něco se jménem Tiger, tak si to koupím, i kdyby to byla tříkolka. Tiger je rozhodně můj nejoblíbenější kus opásovanýho pancíře :yes:
WinDiesel
Jednokolku taky bereš, Tygře?
peV
Zakonceni zadniho bocniho okna a vubec cely bok vzadu vypada jak inspirace Dacii (nic proti tomu)
pogo26
Dacia inspiruje. A u tohoto modelu nejen designem, ale možná i cenou. 😄
Jaros71
Moc se mi to líbí.. :yes: :yes: :yes:
Paráda!! 😉
A nejsem sám..manželka by ho hned vyměnila za svoji zánovní Corsu.. 😉
Jsem zvědav na cenu..
blowiik
jako koncept, bude to , minimálně pro mě, zdaleka nejhezčí malé SUV :yes:
megacruiser
Naprosto souhlasím, ten design je naprostá bomba. Nejhezčí studie v poslední době. Takhle má vypadat SUV, ne jako ty fluidní vraždy konkurence. Akorát se modlím, aby ho nějak do série nezmršili.
_MT_
Otázka je, jak bude vypadat realita. Pokud má mít nižší cenu, tak výsledný dojem není jistý.
flyboyeda
Pěkné autíčko
kaiserlábus
Nemůžu se dočkat. >😁