Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lancia Delta 1.8 Di TurboJet: Nabídku rozšiřuje špičkový motor a špičková výbava Executive

103 komentářů

Navtech
Teda tech. serepetiček to má celkem dost, slušný motory, výbavy, akorát že... 😐
že co ? 😐
Navtech
No to! 😐
není možné 😐
Navtech
No fakt nekecám! 😲
tak to je konec ;-\
Navtech
No jo 😐
T613
akorát žes konzerva. Se za to nestyď! My tě stejně nebudeme mít rádi! >😒]
Navtech
[odkaz]

??
T613
můj pes syrové nežere. Leda stejky
Navtech
Ty si viděl v konzervě syrový maso pro psy?
A2
To je zas diskuse o autech jak vyšitá,fakt. :yes😒br /> 8-s
Navtech
Neboj, než se prodá další Delta, tak na to zapomeneš 😉
T613
já jsem v konzervě pro psy neviděl ani to maso. vesměs je to soja
Dinar
Ty krmíš psa konzervama? 😲
Navtech
Psa steakama. Konzervama se láduje sám. >😁
T613
kdyby jsi už radši udělal tu omáčku z whisky co jsem ti poslal! :-! >😒]
Navtech
Nemam kořalku
T613
krize? :-!
Navtech
a dieta ;-\
T613
takže zelenina a sója >😒]
ti nezávidím. Ale pan doktor se musí poslouchat! To ti chválím 😉
T613
pes konzervy nežere 😉 dostává spešl maso a granule
webpaja
Zadnej pes nezere konzervy, jen to co je v nich! 😄
T613
povídali ... :-!
webpaja
Zrat, ne zuzlat 😉
A ten interiér z Brava tomu taky zrovna nepřidává.

Ale takový ty hodně výstřední metrosexuální typy by mohla zaujmout. 😐
A2
Ano, to je jediné přirovnání pro tento model, audi by si pomalu mělo hledat jiný slogan, těžko může totiž v základu konkurovat obstarožní a slabou 1.6 proti T-Jetu (1.4)
Motor(y) :yes:
Design :yes:
Image :yes:
Navtech
ještě nezapomeň napsat😒br /> Prémie :yes😒br /> Výjmečnost :yes😒br /> Bestseller :yes:
A2
Jo, díky :yes:
Beaumont.
Bestseller (zatím) ne, stejně to nejde moc dohromady s "výjimečností". Zbytek ovšem platí :yes:
Dinar
Další, co si plete výjimečnost s "nikdo to nechce".
A2
Tvoje logika, to je na nobelovku.
Co má společnýho tvá výtka o tom, jestli to někdo chce nebo nechce s dokonalostí a technikou?
Navíc pokud se to ještě ani neprodává.
Pane bože 8-s :no:
Navtech
A teď se začne? 😲
Dinar
Moje poznámka nemá s technikou společného nic, ale s tím, že delta není bestseler, ale naopak mizivě prodávané auto, všechno. To, že se neprodává ji nečiní výjimečnou, jak z toho vyvozuje Beuamont, ale pouze odhaluje skutečnost, že to auto nikdo nechce. A delta ještě není v prodeji? Něco ti nejspíš uniklo. 😉
Beaumont.
Kolega A2 měl zřejmě na mysli to, že Delta s motorem 1.8 biturbo se do prodeje teprve dostává - např. v Itálii už v prodeji je, v Německu dosud ne.

Ale souhlasím s tím, že to asi velký vliv na objem prodejů mít nebude.

Hlavní problém vidím v tom, že Lancia se po letech vrací do segmentu, kde dlouho nebyla zastoupena a mnoho zákazníků si prostě při volbě auta na Lancii ani nevzpomene nebo se jí trochu obává kvůli servisu nebo pojistkám (např. v tom Německu mají zahraniční vozy s malými objemy prodejů o dost vyšší pojistky).
Dinar
Ale jo, já tomu rozumím, jen si myslím, že ten koncept, vezmi základ z mainstreamového kompaktu, vyšperkuj chromem a kůží, a máš vystaráno, nezafunguje. Problémem je ten základ, být bravo špičkou svého segmentu, pak proč ne, jenže bravo se tluče s ambiciozním lowendem, pro deltu to není dostatečné, a jak je vidět z prodejů, z hezky provedených švů na volantu, si dneska kupci na zadek nesednou. 😉
Beaumont.
Tak na mě to funguje, já o Deltě vážně uvažuji jako o budoucím rodinném kočáru.
A2
Ono mu (Dinar) všechno dochází poněkud déle.
Uwe Filter
Jenom upřesnění - zaznělo to víc krát, ale není pravda, že je to biturbo! Tenhle 1,8 motor má jenom JEDNO turbo :yes:
Beaumont.
Máš pravdu, můj překlep. Díky za opravu.
Dinar
>😁 Napiš to na transparent, vem toho druhýho fiatroubu, a vyrazte do ulic. Normální agitačka, znáš to, nějaká ta růže, balonek a oni lidi nakonec pochopí, co volit, deltu, lancii deltu. 😉
KANKUNEN
Dináre, právě jsem se vrátil ze Švýcarska a je tam neskutečně mnoho fiattroubů. Ti Švýcaři jsou ale ***i, že.
A2
>😁 >😁
Navtech
Jasně a v Itálii neskutečně mnoho Golftroubů >😁
Dinar
Tys byl ve Švýcarsku? Žů, ještě, že sedím... Nebo má to tvoje sdělení taky nějaký jiný smysl?
A2
Rozumíš, to se hodí pro tu lůzu, mraky lidí, Golf,Polo, Paroubek atd. Delt se vyrábí jen pár kousků.. 😉
Dinar
Jasně, je to exkluzivní zboží. >😁 >😁 Ty jsi opravdu mimoň na entou.
A2
Koukám, že už začínáš okoukávat styl jednoho okoukaného, nejmenovaného.. >😁
figurka
Těžko muže ve vrcholné verzi konkurovat S3.
Náskok díky technice😒br /> Motory-technika
design: stroj-technika
IMAGE: mechanizmus-technika
prémie: prevodovka-technika
výjmečnost: technika technika
bestseller: Vďaka tomuto náskoku vďaka technike ROZHODNE(-TECHNIKA)
Klaudius
čo tým chcel básnik povedať....?
Hory
Image...? S lancii? Ale, di ty brepto!!! >😒]
zlysoused
tak je to opravdu špička. Škoda, že Deltě nenadělili víceprvkovou zadní nápravu. Potom by se o ní dalo určitě mluvit jako o špičce segmentu.
A2
Proč by nefungoval, není nijak komplikovaný. (např.mechanicky připojovaným kompresorem)
King of rain
Motor bude v klidu, ale ta torzka to je kapku problém, ehmm překvápko.Ve VIP společnosti by měl bejt imho víceprvek.Má vůbec nějakej FIAT víceprvek??
Uwe Filter
Croma...
webpaja
No...zkus to rict v Ingolstadtu, tam jeste minula generace A6 jezdila s torzkou 😉
King of rain
Tak počkat, tohle auto má snad podporovat jak vzhledem, tak funkčností sportovno.Takže torzka je mínus.Nelze okecat...
Uwe Filter
Luxusno, nikoliv sportovno 😉
webpaja
Sportovno? No tak to snad ani nahodou 😄 . Tady nejde o okecavani. Ackoliv me to taky zklamalo.
pelikoš
honda civic má taky torzní příčku a nikdo to moc neřeší... ;-\
ethicon
Napr. každá Alfa má viacprvok, prvý v Alfa GTV a 147ka ho mala, ked sda Golfu o nom ani nesnívalo😄
Hory
Protože italský motory po čase prostě fungovat přestanou... Vlastní zkušenost s alfou 147, aby zas "někdo" nepeskoval, že vařim z vody!!!! 8-s
figurka
Když může i "sportovní" Honda postavit Civic s "klackem", tak bych to u Delty neviděl jako nějaký extra problém.
King of rain
Ano Civik má torzku.Kapku chyba, nahrazuje to ale velkým kufrem a praktičností interiéru.Ano posunuli to jinam, ale Delta snad míří jinam, teda chtěla by.Jinak auto je to pěkné, nechci to schazovat....pokud to tak vyznělo. 😉
figurka
:yes:
KANKUNEN
Žádné jiné auto neumí říct já jsem dáma a nepotřebuji k tomu velký balík. Nese se po cestě neskutečně.
Dinar
Pak svlíkne kožený obleček, odlepí falešné řasy, sundá korzet, vyndá vycpávky a objeví se průměrná Italka s kozíma nohama. 😉
Beekey
1., ak to auto neznasas, tak preco citas vobec tie informacie, no a pri tom staci nesuhlas prejavit aj raz, inteligentny clovek to pochopi...
2., tym, ze sa snazis v kazdom nicnehovoriacom prispevku vyjadrit tvoj odpor, sa mi zda, ze si ako cert, co sa boji svatenej vody. Este pred tym, nez by si to spatne interpretoval( co je v pripade proletarov z Wolfsburgu celkom pravdepodobne), tym nechcem povedat, ze by sa Golf mal bat Delty, nikdy by take auto nemohlo dosiahnut ani zlomok predajov golfu, ALE toto auto je vsetko, cim golf nikdy nebude, uz iba z principu, pretoze golf sa vidal smerom oblekov z teska, ktore mozu byt kvalitne, ale nikdy nie extravagantne...
Dinar
Jestli se potřebuješ vyplakat, zkus jiné rameno, mně takové fňukání moc nedojímá.
A2
Základní škola, nemyslíš? :no:
zlysoused
Zas tak tragicky to nelič. Deltu jsem sice nejel a podle všech ohlasů a recenzí to jízdně špička není. Nadruhou stranu třeba paleta motorů je špičková a o takových naftových motorizacích si může Golf i A3 nechat zatím zdát. Interier a výbava je určitě taky na špici segmentu.
Dinar
Stejně jako Kankunenovu větu považuju za nadsázku, stejně tak je nadsázka i v té mé poznámce, nic zásadního v tom nehledej.
pelikoš
se mu to píše,když ji má doma... >😒]
tu italku,né deltu
Úplne, ale úplne o ničom. Prémia to nie je, na mainstream moc drahé a čisto mainstreamový GOLF(pokiaľ ide o to, kam sa zaraďuje) je omnoho omnoho lepší, toto je prémia?
karlitto00
>😁 >😁 >😁
Tak toto si zase Delta nezaslúži.
Kvasoň
Něco konkrétnějšího k tomu "omnoho omnoho lepší" by bodlo... :-!
To auto je lepšie než prémiové autá ako AUDI A3, Mercedes-Benz A či BMW 1.
pelikoš
není,je ale srovnatelné 😉
webpaja
Obligatni otazka, na kterou znam odpoved predem...ty jsi je ridil, nebo se alespon svezl? >😁 V zasade nemusis odpovidat! 😄
Beaumont.
To bylo kruté, 507 si na řidičák ještě počká dlouho... a přitom se tak těší. 😉

Navíc je šance, že jak začne sám řídit, některé věci pochopí (třeba že to co se píše v prospektu VW ještě nemusí být úplná pravda).
Capajevko
toď tam som videl tu na stranke... že Medveď za skoro 900tis evro??? to si snáď kúpi jedine *, ne? sak to neni ani rodinné auto... technika nic moc, je to len obyčajný, že premia segment, to sa nebude predavať... že pár kusová séria >😁 HA!!!. to im tak budeme veriť! este sa to sice neredava, ale bude to prepadak.. to sa predávať nebude. predajú tak jedno. maximálne dva. exkluzivne to tiež asi nebude keď to nikto nechce, pfuuu... čo... keby to stalo, tak 900tisíc Dinárov.. tak to mozno niegdo kupi. 8-s
Navtech
Škoda, určitě s tebou počítali... 😲
white label
S kamandirom Čapajevem možná jo..., ale s Čapajevkem už dneska nepočítá asi nikdo... >😁
Capajevko
vidim, ze moju dnesnu ironiu nepochopil nikto 8-s cela tato diskusia spolu s Dinarom je otras. ludia tu prorokuju ako male deti a ta Lancia sa este ani nevyraba. Delta je podla mna krasne umelecke dielo a dnes ukazala, ze ma ambicie stat sa konkurencie schopnym s jednickami na trhu. pravda ty sa do mna mozes smelo pustat.. nevydana prazdna platna :no:
white label
"Ironii" jsi zjevně zatím nepochopil hlavně ty...
Dinarovy reakce tu patří k těm absolutně nejlepším...
"Otras", lidé tě nechápou a ty nechápeš je...
nechceš už s tím konečně začít taky něco dělat ty... 😉
A2
K nejlepším?
Ty plky, které se ani v nejmenším netýkají tématu, tj. nového motoru 1.8 T-Jet?
To je to "absolutně nejlepší", ale v kategorii vometák, jak zde několikrát použil jeden z diskutérů.
white label
Ty plky mají obvykle velmi racionální základ a nadhled, což je tu docela vzácnost... :-!
Capajevko
ahaaa...to joooo...j..j...jiste 8-s
jossalito
Copak, dneska ráno ti holubi pokakali Punťu? >😁
A2
Je opravdovou revolucí v průběhu max.točivého momentu, jak sis přečetl výše. Jeho maximum v tak nízkých, v podstatě volnoběžných otáčkách je excelentní a nemůže se mu rovnat žádný z dosud produkovaných motorů. Navíc tato skutečnost je podtržena použitím jen jednoho zdroje přeplňování, totiž i bez použití podpůrného kompresoru pro zátah v nízkých otáčkách. Tím odpadá zbytečná konstrukce mechanického připojování a sní i možné potencionální závady, tohoto systému, nehledě na ekonomickou stránku věci.
Shrnuto: revoluce v jednoduchosti, bezkonkurenční parametry.
white label
Jde opravdu o špičkové parametry, ale ne o revoluci...
2.0 TFSI (např.Q5) má také pouze s jedním "zdrojem přeplňování" (už nějakou chvíli) krouťák 350 Nm v rozsahu 1500- 4200!...
Takže pokud to je podle tebe "revoluce", tak jedna "taková" už proběhla... :-!
A2
Máš mylné informace, nikoliv od 1500ot., ale až od 2500ot.,
Prostě takto vysoký moment nemá nikdo z konkurence.
😄 [odkaz] :-!
Navtech
[odkaz]
jossalito
Tak to má být, jeden link a Ádvojka může na párek. 😄
ethicon
Ty mudrlant, napíš nám tu ktorá 1,8ka od VW má výkon 240 koní a systém multiair?
white label
Uvedl jsem zde příklad již nějakou "chvíli" prodávané motorizace...
Ty argumentuješ výkonem motoru (který "má mít"! 169kW)... ze zatím pouze vystavené studie... (mimochodem 169kW je 230 a ne 240PS)
2.0 TFSI je i ve výkonové verzi 265PS, takže +35PS, je odpověď na "výhodu" +O,2l objemu motoru..., ale o absolutní výkon tu přece nejde, takže tvá argumentace je docela "dětinská"...
:-!
Hammunasakra
Já jsem TAKÉ taková "dětina" 😄
PS: Kdo by to byl řekl, že vw bude lancii "šlapat" na paty (to byl citát z let nedávno minulých)
Kdo by to byl řekl, že lancia a alfa bude "šlapat" na paty tomu NEJ- od vw, že? (to byl AKTUÁLNí komentář) 😉
Pěkný den 😄
white label
Dám jim do závorky Q5 a oni jdou na "jisto", nebo pro jistotu mrknout na S3...
Asi je to hodně podobné Q5 a S3...
white label
Naservíruju ti do závorky pro příklad Audi Q5, ale vše marné... :no: :-!
marianek
Revolucni? Ne. Papirove nejlepsi ve sve "tride"? Bez pochyb. :yes: Parametry predci i vynikajici 2,0 TFSI.
V kombinaci s designovym skvostem od Lancie, jde vskutku o mimoradny pocin na poli automobilismu.
to ukaze az cas, aky naozaj je, papier nestaci a vykon nie je vsetko, uvidime ako sa bude spravat v realnych podmienkach.