Ekonomika
Připadalo mi přinejmenším zvláštní, že dokonce i Japonec, který u nás prodá pět a půl aut ročně, přišel s češtinou podstatně dříve než BMW. Nejde mi ani tak o to, že anglicky dodnes opravdu neumí každý, ale řekl bych, že od prémiové značky člověk očekává vyšší úroveň jak u aut tak služeb (nebo se mýlím?). A já myslím, že rodný jazyk je snad pro většinu lidí příjemnější. Přesto BMW, jako jediné z D3, tak dlouho nenabídlo češtinu pro zemi sousedící s Německem...Tak tedy - pozdě, ale přeci.
Souhlas, ostuda to byla, je z toho cítit určité pohrdání českým trhem, osobně nechápu české zastoupení, tu jeho nesnahu... při zákaznickém dotazu vždy stejné plácání o tom, že to zákazníci nevyžadují. Jistě, proto má každé druhé bmw po záruce češtinu z aftermarketu.
To je hodne odvazne tvrzeni. Ja videl v CR BMW hodne a dohranou cestinu jsem nepotkal. Osobne bych si to stejne prepnul na anglictinu.
A protože je BMW hodné, umožní majitelům nahrát si češtinu i do starších vozidel.
Za 20 000 Kč >😒] >😒] >😒]
Za 20 000 Kč >😒] >😒] >😒]
To je lepší aftermarket. 😄
Už som poslal dotaz do BMW, čakám na odpoveď. Malo by to byť v rámci aktualizácie firmware. Mimochodom, kalkulácia na 2,5 - 4 hodinový upprade FW (zatiaľ sme neriešili češtinu - lebo sa o tejto možnosti nevedelo) je cca 78 Eur bez DPH.
Dám vedieť cez MACZ.
Redakcia - dík za info, možno by som bol platil dvakrát...
Dám vedieť cez MACZ.
Redakcia - dík za info, možno by som bol platil dvakrát...
Ale ne, vetsina Cechu si zvoli cestinu, pokud bude moct 😉
Takze smysl to urcite ma.