Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

BMW iDrive umí česky, konečně!

15 komentářů

D.U.K.E.
Nejak mi uchazi ten "radostny" nadpis clanku, spis me zarazi, ze jsou dnes lide, kteri neumi alespon zaklady anglictiny.....
novice
No pro kloboukare jedine cestina >😁
Ale ne, vetsina Cechu si zvoli cestinu, pokud bude moct 😉
Takze smysl to urcite ma.
Dinar
Mně zas zaráží, že jsou dnes lidé (mladí a dynamičtí), kteří nechápou základy marketingu.
lukas13
:yes:
_MT_
Slyšel jsi někdy BMW číst česká jména ulic, lidí, popřípadě zprávy? Ze zásady mám všude angličtinu, je to tak pro mne jednodušší. Jsem však rád, když auto umí slušně číst.
twistedTSD
Připadalo mi přinejmenším zvláštní, že dokonce i Japonec, který u nás prodá pět a půl aut ročně, přišel s češtinou podstatně dříve než BMW. Nejde mi ani tak o to, že anglicky dodnes opravdu neumí každý, ale řekl bych, že od prémiové značky člověk očekává vyšší úroveň jak u aut tak služeb (nebo se mýlím?). A já myslím, že rodný jazyk je snad pro většinu lidí příjemnější. Přesto BMW, jako jediné z D3, tak dlouho nenabídlo češtinu pro zemi sousedící s Německem...Tak tedy - pozdě, ale přeci.
Dinar
Souhlas, ostuda to byla, je z toho cítit určité pohrdání českým trhem, osobně nechápu české zastoupení, tu jeho nesnahu... při zákaznickém dotazu vždy stejné plácání o tom, že to zákazníci nevyžadují. Jistě, proto má každé druhé bmw po záruce češtinu z aftermarketu.
Atila_
To je hodne odvazne tvrzeni. Ja videl v CR BMW hodne a dohranou cestinu jsem nepotkal. Osobne bych si to stejne prepnul na anglictinu.
Dixik2
Já ji viděl před dvěma týdnama v jednom BMW 535d GT r.v.2010.
Dixik2
Třeba Fiat ten s ní ani nepočítá.Pokud neberu navigaci TomTom,co je v Puntu,kde čeština je.
Doupik
A protože je BMW hodné, umožní majitelům nahrát si češtinu i do starších vozidel.
Za 20 000 Kč >😒] >😒] >😒]
Dixik2
To je lepší aftermarket. 😄
Atila_
Aftermarket cestina je dost o drzku. Zalezi jak je ten preklad udelany, ale casto je to jenom nahrada jednoho jazyka za druhy hex editorem a to muze pekne * cele auto.
Doupik
A hlavně ti jej při každé návštěvě servisu BMW přehrajou zpět.
HitmanPB
Už som poslal dotaz do BMW, čakám na odpoveď. Malo by to byť v rámci aktualizácie firmware. Mimochodom, kalkulácia na 2,5 - 4 hodinový upprade FW (zatiaľ sme neriešili češtinu - lebo sa o tejto možnosti nevedelo) je cca 78 Eur bez DPH.
Dám vedieť cez MACZ.
Redakcia - dík za info, možno by som bol platil dvakrát...