Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Audi A1 převlečené jako Bentley? Budoucnost ukáže

Bentley je odjakživa spojován se stroji, jejichž rozměry jednoduše nelze označit za malé, ale je zde jistá možnost, že se díky módě a poptávce dočkáme i vysloveně městského modelu této značky.
Zpět na článek
Avatar - Skipper
11. 8. 2013 13:27
Tak u mně max za C a i to se zavřenýma očima.
Myslím, že student by se měl věnovat něčemu jinému. Tady jsou naroubované prvky velkých limuzín na malé auto. To prostě nemůže fungovat. Teda mohlo by, kdyby je tam nenarval všechny. Ten bočný prolis je příšerný, maska dimenzovaná na auto jiné velikosti je komická a to obočí z blinkrů ani nestojí za komentář. Ale to je jen detail. Hlavní je ten tvar - naprosto neelegantní hrouda.
11. 8. 2013 09:16
Re: co je to za hroza?
Je to bakalářka jednoho studenta.
Avatar - peter_ko
10. 8. 2013 22:49
Re: podobnej mrzák jako s kterým přišel i Aston
buď si nečítal článok, alebo máš problém pochopiť čítaný text :no:
10. 8. 2013 22:43
co je to za hroza?
kto si to kupi? uz A1 je riadne predarazene polo, toto bude mat cenu strednej triedy a vyzera to otrasne, snad len nejaka fotomontaz...
Avatar - flyboyeda
10. 8. 2013 17:21
podobnej mrzák jako s kterým přišel i Aston
A1 vypadá na první pohled mnohem lépe, tohle si koupí jenom nějakej snob, metrosexuál, někdo z 4% procentních, holky, ale já určitě ne, obecně dávám přednost Audi před Bentley, je to stejná technika akorát Audi ví že je Němec a Bentley si hraje na Brita, přitom je to taky Němec ale za hodně peněz.

A1 je malé sympatické povedené autíčko, tohle Bentley vypadá odporně a cena taky určitě nebude sympatická, myslím že tu cenu bude dobré se dozvědět v sedě