Novinky
Konecne uz aby to bolo lebo je otravne lepit si predne sklo samolepkami a tazko sa davaju dole.A ma to velke vyhody napriklad turisti co planuju cestu cez SR si mozu zakupit e-ticket aj z domu a nemusia na SR hladat kde kupit znamku...Uz dlho to funguje napriklad v Madarsku.
😉
😉
nuti vas niekto jazdit po dialniciach svojim autom?
kecy o sledovani su smiesne - asi nepouzivate internet, smartphone (a vlastne aj obycajny mobilny telefon). Mne osobne je uplne suma fuk ak system odfoti moju znacku v sobotu 25.8 o 8.30 niekde pri Trencine. Fakt mi to je jedno. Kokain, cigarety a dokonca ani pohonne hmoty nepasujem a tak je ta informacia nezaujimava pre vsetkych moznych ludi.
V tomto systeme vidim obrovske plus pretoze namatkovo na odpocivadlach vidim, ze poliaci jazdiaci tranzit cez SR nemaju v polovici pripadov dialnicnu znamku. Ak tam bude fungovat aj cast B teda represia, budem len rad
Pokud jde o známky... už jsem párkrát napsal, že je rád nemám. Být státem, přemýšlím o kombinaci silniční daně a silničních známek (do nějaké míry elektronických). Daň by se platila za každé registrované vozidlo (šlo by se na to dívat tak, že každé registrované vozidlo musí mít známku; aby náhodou nedocházelo k diskriminaci 😄 ), známky by byly pro cizince. Známky by tak šlo kontrolovat na hraničních přechodech (automatickým systémem). A nikdo v celé zemi by nemusel řešit, jestli má vozidlo zaplaceno, nebo nemá zaplaceno. Seznam dlužníků máš a cizí si můžeš chytnout při vstupu na území. Beru čistě osobní dopravu, aby bylo jasno.