Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Slováci zavedou v roce 2015 elektronické dálniční známky

7 komentářů

Janodzvonu
Velký bratr vás pozoruje :no:
_MT_
Se stejným argumentem bys mohl přijmout také například odposlechy bez souhlasu soudu, nebo rovnou preventivní odposlechy. Všechno lze zneužít. Ne že ne.

Pokud jde o známky... už jsem párkrát napsal, že je rád nemám. Být státem, přemýšlím o kombinaci silniční daně a silničních známek (do nějaké míry elektronických). Daň by se platila za každé registrované vozidlo (šlo by se na to dívat tak, že každé registrované vozidlo musí mít známku; aby náhodou nedocházelo k diskriminaci 😄 ), známky by byly pro cizince. Známky by tak šlo kontrolovat na hraničních přechodech (automatickým systémem). A nikdo v celé zemi by nemusel řešit, jestli má vozidlo zaplaceno, nebo nemá zaplaceno. Seznam dlužníků máš a cizí si můžeš chytnout při vstupu na území. Beru čistě osobní dopravu, aby bylo jasno.
Mexican82
nuti vas niekto jadist po slovenskych dialniciach
nuti vas niekto jazdit po dialniciach svojim autom?

kecy o sledovani su smiesne - asi nepouzivate internet, smartphone (a vlastne aj obycajny mobilny telefon). Mne osobne je uplne suma fuk ak system odfoti moju znacku v sobotu 25.8 o 8.30 niekde pri Trencine. Fakt mi to je jedno. Kokain, cigarety a dokonca ani pohonne hmoty nepasujem a tak je ta informacia nezaujimava pre vsetkych moznych ludi.

V tomto systeme vidim obrovske plus pretoze namatkovo na odpocivadlach vidim, ze poliaci jazdiaci tranzit cez SR nemaju v polovici pripadov dialnicnu znamku. Ak tam bude fungovat aj cast B teda represia, budem len rad
robertoKE
Len skoda ze nebude aj jednodnova alebo trojdnova
Ada je zase tady
Plíživý nástup totality :no:
igorvrazic
keby sa na tom prechode nenabalil niekto o dalsich 100milionov eur...nemal bych nic proti...ale na slovensku so smerom... :no:
falcon5583
Konecne uz aby to bolo lebo je otravne lepit si predne sklo samolepkami a tazko sa davaju dole.A ma to velke vyhody napriklad turisti co planuju cestu cez SR si mozu zakupit e-ticket aj z domu a nemusia na SR hladat kde kupit znamku...Uz dlho to funguje napriklad v Madarsku.
😉