Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSEAT Ibiza Bocanegra: Sériová podoba studie ze Ženevy 2008 jako sběratelská edice
18 komentářů
ryman
0
Povedené autíčko >😁 :yes: 😄
simson33
0
Taky se mi líbí :yes:
white label
0
Takhle měla vypadat od začátku každá 3dveř. nová Ibiza, resp. aspoň v provedení Cupra... :-! :yes:
Johnnn
0
Z profilu je fakt pěkná, interiér taky není k zahození, ale te černá maska...Vidět to na 20 metrů, bral bych do ruky foťák a fotil s tím, že se mi podařilo ulovit prototyp s pouze zakrytou přední maskou ;-\
gld
0
práve tá čierno lakovaná predná maska je na tom zaujímavá
white label
0
:yes:
salamoon
upraveny cupra predny naraznik a svetla?
a tie smiesne disky ani nehovorim..... 8-s
:no: :no: :no:
a tie smiesne disky ani nehovorim..... 8-s
:no: :no: :no:
Naopak, po dlouhé době konečně Seat s opravdu "přitažlivým" designem, včetně povedené "hlíny"... :-! :yes: :yes: :yes:
jsem velice potěšen že seat šel do ostřejších tvarů, těch zakulacených už bylo dost
1. Auto je dizajnersky rip-off (kopia) Mazdy 2, na druhej strane, napodobnovanie je najuprimnejsou formou obdivu....
2. Kto a z akych dovodov by zbieral Seaty ...
2. Kto a z akych dovodov by zbieral Seaty ...
Emel
Vidím to asi takhle: anglický gentleman prochází v doprovodu dalšího kolegy ve smokingu klimatizovanou garáží. Míjí okoukané E-Type a Lagondy a konečně se zastavují v poslední místnosti, kde na červeném sametovém pódiu trůní Seat Ibiza. Majitel hrdě bílou rukavicí otvírá kapotu a oba v němém úžasu hledí na koncernovou 1,4TSI...
Ale jo, není to špatné, jen si nedokážu představit, že by nějaký sběratel chtěl mít ve sbírce vpodstatě sériovou Ibizu... možná se z toho stane raritka za pár let.
Ale jo, není to špatné, jen si nedokážu představit, že by nějaký sběratel chtěl mít ve sbírce vpodstatě sériovou Ibizu... možná se z toho stane raritka za pár let.
Taky nevím proč zrovna "sběratelská" edice...
Možná jako sponzorská prémie pro nejlepšího sběrače míčků
ve Wimbledonu... :yes: >😁
Možná jako sponzorská prémie pro nejlepšího sběrače míčků
ve Wimbledonu... :yes: >😁