Novinky
Zpět na článek
SEAT Ibiza Bocanegra: Sériová podoba studie ze Ženevy 2008 jako sběratelská edice
18 komentářů
Emel
0
Tvary jsou de facto sériová Ibiza, to snad není velké překvapení...
Přejít do diskuze
white label
Taky nevím proč zrovna "sběratelská" edice...
Možná jako sponzorská prémie pro nejlepšího sběrače míčků
ve Wimbledonu... :yes: >😁
Možná jako sponzorská prémie pro nejlepšího sběrače míčků
ve Wimbledonu... :yes: >😁
Emel
Vidím to asi takhle: anglický gentleman prochází v doprovodu dalšího kolegy ve smokingu klimatizovanou garáží. Míjí okoukané E-Type a Lagondy a konečně se zastavují v poslední místnosti, kde na červeném sametovém pódiu trůní Seat Ibiza. Majitel hrdě bílou rukavicí otvírá kapotu a oba v němém úžasu hledí na koncernovou 1,4TSI...
Ale jo, není to špatné, jen si nedokážu představit, že by nějaký sběratel chtěl mít ve sbírce vpodstatě sériovou Ibizu... možná se z toho stane raritka za pár let.
Ale jo, není to špatné, jen si nedokážu představit, že by nějaký sběratel chtěl mít ve sbírce vpodstatě sériovou Ibizu... možná se z toho stane raritka za pár let.
1. Auto je dizajnersky rip-off (kopia) Mazdy 2, na druhej strane, napodobnovanie je najuprimnejsou formou obdivu....
2. Kto a z akych dovodov by zbieral Seaty ...
2. Kto a z akych dovodov by zbieral Seaty ...
Navtech
Ty kola jsou OK, ale vadí mě ten vylezlej střed a přechod ráfku na gumu. Klasický koledování o problém. Ale šotek má rychlý tvary, to jo. Taky má odkud brát hlavně techniku.
jsem velice potěšen že seat šel do ostřejších tvarů, těch zakulacených už bylo dost
white label
Naopak, po dlouhé době konečně Seat s opravdu "přitažlivým" designem, včetně povedené "hlíny"... :-! :yes: :yes: :yes:
Johnnn
Z profilu je fakt pěkná, interiér taky není k zahození, ale te černá maska...Vidět to na 20 metrů, bral bych do ruky foťák a fotil s tím, že se mi podařilo ulovit prototyp s pouze zakrytou přední maskou ;-\
salamoon
upraveny cupra predny naraznik a svetla?
a tie smiesne disky ani nehovorim..... 8-s
:no: :no: :no:
a tie smiesne disky ani nehovorim..... 8-s
:no: :no: :no:
Takže parádní studie neodešla na odpočinek a její duch bude nadále žít v této edici. Skvělé :yes:
white label
Takhle měla vypadat od začátku každá 3dveř. nová Ibiza, resp. aspoň v provedení Cupra... :-! :yes: