Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Koncept Citroën Cactus: Bez displeje ani ránu

Koncept Citroën Cactus už není tajemstvím. Automobilka zveřejnila oficiální fotky ještě před frankfurtskou premiérou.
Zpět na článek
5. 9. 2013 11:13
5. 9. 2013 18:48
Avatar - PTS
5. 9. 2013 11:13
Mr. Originál
Za mě je toto u Citroenu krok vpřed. Ačkoli Citroen nikdy nebyl mou favorizovanou značkou, tento koncept mě uchvátil. Hlavně ta kola, lyžiny a ty vykousnutý vršky lemů blatníků. Nebýt v textu napsáno, že skla chybějí, tak bych to asi nepostřehl. Velké plus je za světla. U C4P ty světla nemusím, moc estetiky to tam nedělá (nemluvím o GC4P, to se povedlo). Ohledně těch šedých bloků ale palec dolů, to mi přijde jako kdyby tam někdo nalepil náplast co bývá v lékárničkách. Fotky tedy dobrý. Zajímalo by mě ale, jak tento jednoduchý design bude vypadat na živo a nebo ještě lépe v produkční verzi.

Nejsem ani zastánce hybridů a ani zastánce displayů místo klasických koncepcí, ale je to nyní IN a lidi, co si jdou koupit takovéto auto, to vyžadují a ocení.
Rozbalit vlákno
2
Avatar - Bubáq
5. 9. 2013 12:15
Re: Mr. Originál
Pod tento názor se podepisuju. Se vším souhlasím.
Avatar - Pekelná Micinka
5. 9. 2013 18:47
Re: Mr. Originál
Já ti řeknu, jak bude vypadat naživo. Jako dálkové ovládání od nemocničního lůžka. Ten bok je jak velká fóliová klávesnice a ty barvy jsou taky takový lékařský.
Avatar - Aladeen
5. 9. 2013 18:12
Trefa ! Bohužiaľ polovičná ...
exterér je v každom uhle pohľadu niečim zaujímavým , originálnym a zároveň nebije do očí ako pri iných Konceptoch , strašne sa mi páčia tie úzke svetlomety a oblé čelné sklo s čiernym A-Stĺpikom pripomínajúc SAAB 9-5. Bohužiaľ interiér je čudný , najviac sa mi asi nepáčia tie výduchy ktoré asi ukradli z montážnej linky pre C-Elyseé , madlo dverí ktoré vyzerá ako opasok natretý na oranžovo a samozrejme nie som veľký zástanca displejov ktoré vyzerajú ako prilepený mobilný telefón o palubnú dosku ... :-|
[odkaz]
Rozbalit vlákno
0
Avatar - PeterLuk
5. 9. 2013 18:48
Super!
Mne sa páči veľmi. Ale skôr než lacné auto vychádzajúce z pôvodného konceptu Cactus s predkom z C4 Picasso mi to pripomína SUV odvodené os C3 Picasso. Žeby C3 Aircross?

Mimochodom, zozadu mi to pripomína: [odkaz]

BRAVO CITROEN! :yes: :yes:
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Pekelná Micinka
5. 9. 2013 18:52
Nepíchá a není chlupatý
No vyloženě ošklivý to není, ale je to spíše evoluce současnýho designu Citroënu, nijak zvlášť výjimečná. Nový Lex eNeX mě tedy zaujal více.
Rozbalit vlákno
0