Frankfurt 2013
No vyloženě ošklivý to není, ale je to spíše evoluce současnýho designu Citroënu, nijak zvlášť výjimečná. Nový Lex eNeX mě tedy zaujal více.
Mne sa páči veľmi. Ale skôr než lacné auto vychádzajúce z pôvodného konceptu Cactus s predkom z C4 Picasso mi to pripomína SUV odvodené os C3 Picasso. Žeby C3 Aircross?
Mimochodom, zozadu mi to pripomína: [odkaz]
BRAVO CITROEN! :yes: :yes:
Mimochodom, zozadu mi to pripomína: [odkaz]
BRAVO CITROEN! :yes: :yes:
Já ti řeknu, jak bude vypadat naživo. Jako dálkové ovládání od nemocničního lůžka. Ten bok je jak velká fóliová klávesnice a ty barvy jsou taky takový lékařský.
exterér je v každom uhle pohľadu niečim zaujímavým , originálnym a zároveň nebije do očí ako pri iných Konceptoch , strašne sa mi páčia tie úzke svetlomety a oblé čelné sklo s čiernym A-Stĺpikom pripomínajúc SAAB 9-5. Bohužiaľ interiér je čudný , najviac sa mi asi nepáčia tie výduchy ktoré asi ukradli z montážnej linky pre C-Elyseé , madlo dverí ktoré vyzerá ako opasok natretý na oranžovo a samozrejme nie som veľký zástanca displejov ktoré vyzerajú ako prilepený mobilný telefón o palubnú dosku ... 😐
[odkaz]
[odkaz]
Nejsem ani zastánce hybridů a ani zastánce displayů místo klasických koncepcí, ale je to nyní IN a lidi, co si jdou koupit takovéto auto, to vyžadují a ocení.