Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Opel Zafira Classic má nový motor: 1,8 l s výkonem 88 kW

14 komentářů

Pajinex
Souhlas. Pro potřeby mé rodiny velmi zajímavé auto (prostor a variabilita, nekomplikovaná robustní technika, na MPV nadprůměrné jízdní vlastnosti-vlastní zkušenost). A pro mne velmi podstatné: Bezproblémová přestavba na LPG za rozumné peníze (nemá přímý vstřik). Cena by měla být níže, ale dealera jsem prudit pravda zatím nezkoušel.
lukas13
Netřeba se omlouvat, to byl milý překlep. Stát tato Zafira tolik, v Opelu by stály fronty.

První cena Orlanda s klimou (ceníková) je 375 tisíc přesně. A podotýkám, že motor 1,8 má 141 koní!

Ne, cena této staré Zafiry je, dle mého názoru, nestoudně vysoká.
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Omlouvám se, napsal jsem 319 místo 391 tisíc. Což je dle mého dobrá cena, nižší než u Chevroletu Orlando s klimatizací.
lukas13
Vysvětlil někdo klukům a holkám, kteří u českého importéra Opelu stanovují ceny, že pokud chci prodat pod názvem "Classic" minulou generaci nějakého modelu (a moc povedenou, o tom žádná), musím se cenově dostat POD ceny moderní konkurence současné generace?

Z těch cen mám dojem že😒br />
a.) kluci a holky z Oplu si z nás dělají srandu.

b.) kluci a holky z Oplu absolvovali nějakou tu hyper super cool a moderní soukromou VŠ kde vás, za patřičný poplatek, naučí ekonomii bez vyučování matematiky a krom diplomu obdržíte ještě malý nenápadný odznáček, aby jste se navzájem vždy a všude poznali s ostatními lemply z tohoto "elitního" klubu.

Není apríl, že ne?

Ps.: Ta chybka v cenové tabulce u 1,8 88kW Classic Plus by přesně odpovídala. Akorát že ta 3ka je tam omylem, místo číslice 4 .
kyklop
v com pri sucasnej konkurencii neobstoji? Kukam cenniky a rozdiel ceny v SR je cez 2OOO€ v prospech starej zafiry. Co maju tu staru davat zadarmo? Dizajn je ciste subjektivna zalezitost.
sendador
Treba mne se Zafira Classic libi daleko vic nez Tourer
igorvrazic
Vyzera dobre? Pri sucasnej konkurencii neobstoji...a hlavne navyse ked Zafira Tourer je jedno z najkrajsich MPV na trhu...a je v sucasnosti s 1,8kou lacnejsia ako Classic s 1,6kou...
Michal Stehnij
Přesně, Opel sice není můj šálek kávy a cena je poněkud mimo, ale přesně tyto argumenty mně napadají.
kyklop
preco? Dostanes auto, ktore i cez svoj vek vyzera dobre, slusne jazdi a mas vysoku sancu,ze muchy su uz davno vychytane
igorvrazic
uz nema vyznam kupovat...
lukas13
O to se nepřu. U konkurence ovšem slevu dostaneš taky.
Simone
Doporučím ti navštívit autosalón Oplu a zjistíš, že není vůbec problém vykouzlit slevu až 80tis, takovou jsem aspoň já dostal při koupi Astry.
poterienko
Takže vlastně jen posunuli omezovač, což znamená pro většinu BFU stejná dynamika.
Berenika ANTIDIESEL
BENZÍN jakštakš DIESEL špatný [odkaz] ;-\