Novinky
Ty návrhy na to, jak měl 'Stang vypadat jsou ke zblití. Mustang stále vydělává na slávě první generace. Dostat příští generace jiné jméno, tak ty prodeje budou o značnou část nižší.
Jj lidi si kupují název, ne auto. To jsi opravdu uhodil hřebíček na hlavičku. OMG snad tě omlouvá jen tvůj věk, příště než napíšeš totální blábol zapoj to kulaté co máš na krku.
Musím říct, že mě dost zaujal tento snímek. [odkaz] Levá část se podobá Fordu Probe. Pravá mi nic co znám nepřipomíná, aspoň ne takhle z hlavy, nejsem encyklopedie. Ale líbí se mi, i když by nebyla vyloženě Mustangovská, tak na nějaký sedan by byla super. Pro Mustang by byla pěkná třeba s vnitřním uspořádáním světel rozděleným na tři obdelníkové části. S jistou mírou odvahy i třeba roztaženými přes celou šířku lišty. Bohužel k němu není fotka přední části.
Jinak hodně těch návrhů je celkem podobných Fordu Probe, o kterém se prý uvažovalo i jako o nástupci Mustangu, takže se možná není co divit.
Ovšem tato zadní část velmi odvdážné studie by byl prima Saab. 😊 [odkaz]
Jinak hodně těch návrhů je celkem podobných Fordu Probe, o kterém se prý uvažovalo i jako o nástupci Mustangu, takže se možná není co divit.
Ovšem tato zadní část velmi odvdážné studie by byl prima Saab. 😊 [odkaz]
Ani jedné, z dalších čtyř generací, se nepodařilo navázat na úspěch a charakter té první. Včetně té současné - páté -, kterou přesto považuji za nejzdařilejší z těch špatných. A to jen díky oblibě dnešní doby ve vyžehlení retrodesignu a tzv. návratu ke kořenům.
Pro mě se tedy Mustang přestal vyrábět v roce 1971.
tu je prehľad všetkých generácií, keby niekto nemal až taký prehľad
[odkaz]
Jsem hodně zvědavý na novou generaci. Určitě vítám zprávy, že by se měla stát globálním autem a tedy prodávat snad i u nás oficiálně (servis, cena, díly, záruka). To by bylo plus. To, že bude menší a bude vážit méně je taky dobrá zpráva. Teď ještě, aby zachovali retro design a zvládli snad největší slabinu amerických aut a to je interiér.
Tehnice věřím... pokud dají moderní podvozek a vyvinou slušnou automatickou převodovku bude to paráda.
To když srovnám z konkrétní doby při. r.85 Camaro a Mustang - tak to nesrovnám.